GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητείται σωτηρία για τη .. νότια επαρχία της Γερμανίας

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός Μέρκελ και Σόιμπλε αποφασίζουν (αυτό είναι γνωστό) για λογαριασμό της Ευρώπης και ανακοινώνουν κυνι...


Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός
Μέρκελ και Σόιμπλε αποφασίζουν (αυτό είναι γνωστό) για λογαριασμό της Ευρώπης και ανακοινώνουν κυνικότατα μέτρα «βοήθειας» και πολιτικές για την Ελλάδα, ερήμην της Ελληνικής κυβέρνησης.

Το ανακοινώνουν μάλιστα, αδιαφορώντας για τον ωμό παρεμβατισμό τους στην πολιτική σκηνή μίας χώρας όπως της Ελλάδας που σήμερα πλήττεται από κοινωνικές αναταραχές, ανεργία, ύφεση, φτώχεια και πολιτική αστάθεια.

Τελικά μαθαίνουμε τι και πως θα μας συμβεί.. από την τρόικα, τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Τι ωφελεί πλέον σε αυτή τη χώρα να υπάρχει μία «εκλεγμένη» κυβέρνηση, όταν κανένα προεκλογικό πρόγραμμα δεν εφαρμόζεται, όταν οι «εκλεκτοί» του λαού καταλήγουν να είναι δωρητές υπογραφών για την εφαρμογή των ξένων πολιτικών;

Ποιος ο λόγος ύπαρξης εγχωρίων υπουργών και γραμματέων, όταν έχουν καταστεί κατώτεροι των ξένων διοικητικών στελεχών;

Η συνειδητοποίηση πως η Ελλάδα έχει παραχωρήσει την κυριαρχία της σε ξένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, ίσως βοηθήσει αυτούς που αγαπούν πραγματικά αυτή τη χώρα και κυβερνούν ή θέλουν να κυβερνήσουν ..να βρουν τη λύση.
Και η λύση δεν βρίσκεται (μόνο) στα νούμερα. Ούτε στους διωγμούς των αδυνάμων, ούτε στους πλειστηριασμούς, ούτε στις φυλακίσεις μικρομεσαίων βιοπαλαιστών. Η λύση δεν βρίσκεται στις ακρότητες.

Η λύση για αυτό το Έθνος βρίσκεται στο μόνοιασμα του λαού γύρω από ένα κοινό στόχο. Αυτό της άμεσης ανάπτυξης και της απελευθέρωσης από ξένες κυριαρχίες.
Όλο αυτό προϋποθέτει ένα ρεαλιστικό Εθνικό Οδικό Χάρτη Ανάπτυξης. Ένα χάρτη που θα συμφωνήσει η πλειοψηφία του έθνους και θα γίνει ευαγγέλιο.
Ένα χάρτη με μέσο-μακροπρόθεσμους στόχους.

Μέχρι να γίνει αυτό, θα μαθαίνουμε από το Βερολίνο, πως η δικομματική κυβέρνηση, θα εφαρμόσει νέα ισοπεδωτικά μέτρα, θα δημεύσει περιουσίες για τη σωτηρία των τραπεζών, και θα οδηγήσει σε λουκέτο χιλιάδες ακόμη μικρομεσαίες επιχειρήσεις επειδή δεν «κατάλαβε» πως οι ρυθμίσεις σε εφορίες και ταμεία αφορούν ζωντανούς οικονομικά και όχι πεθαμένους..

news4all.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση