GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Παρασκευή η επίθεση στην Συρία;

Την Παρασκευή εκτιμάται ότι θα γίνει η αμερικανο-βρετανική επίθεση στην Συρία, γιά λογαριασμό του Ισραήλ, που ''έστησε'' ...

Την Παρασκευή εκτιμάται ότι θα γίνει η αμερικανο-βρετανική επίθεση στην Συρία, γιά λογαριασμό του Ισραήλ, που ''έστησε'' την υπόθεση με τα χημικά, όπως είχε κάνει χρόνια πριν και με το Ιράκ.
Θα πληγούν βασικά σημαντικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Συρίας, γιά να ενισχυθούν οι αντιφρονούντες. Στόχος, όπως έχει φανεί ξεκάθαρα μήνες πριν, είναι να ''σπάσει'' η σύμπραξη Ιράν - Συρίας - ''Χεζμπολάχ'', που θα ήταν απειλή για το Ισραήλ, όταν αυτό επιτεθεί στο Ιράν.
Οι ΗΠΑ, δεν ζητούν τώρα ''διευκολύνσεις'' από την Ελλάδα γιά επιχειρήσεις στην Συρία. Τις έλαβαν ήδη από Σαμαρά και Αβραμόπουλο, όταν αυτοί επισκέφθηκαν την Ουάσιγκτον στις αρχές Αυγούστου.
www.kalami.net

2 σχόλια

  1. Οι ιμπειαλιστες και η παγκοσμια αλητεία των εβραιομασονων σε πλήρη συμπραξη εναντιον ενος ακομα λαου. Η μεθοδος γνωστη προβοκατσια χαφιεδισμος.
    Το εργο επαναλαμβανεται συνεχεια μπροστα στα ματια ολων των λαων με ψεμματα και προπαγανδα.
    Περλ Χαρμπορ Βιετναμ Καμποτζη πολεμος του κολπου με τον πετρελαιομενο κορμορανο και την αγαπη της παγκοσμιας αλητειας για το περιβαλλον! τα πυρηνικα του Σανταμ που ποτε δεν βρεθηκαν η "ανθρωπιστικη βοηθεια στην Λιβυη με τοννους βομβων!ο πολεμος εναντιον της αορατης τρομοκρατιας που την βαφτισαν al qaeda ετσι για να εχουμε να λεμε. Η επίθεση εναντιο της Σερβιας με απεμπλουτισμενο ουρανιο και την κοσοβοποιηση της περιοχής.Τα πυρηνικα του Ιραν που θα καταστρεψουν ολο τον κοσμο!!!και ασφαλώς η Συρία που στεκεται εμποδιο στο σχεδιο υποδουλωσης και εγκαθυδρισης των μασονωεβραιοσατανιστων στα Ιεροσολυμα και την ΑΣΤΑΝΑ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ (ΣΑΤΑΝΑ) αρεσκονται σε τετοια αυτα τα πουσταρια. Το πραγμα πια εχει ξεφτισει αυτοι οι παλιογαμημενοι εχουν σκοπο να αιματοκυλισουν ολο τον κοσμο. Καιρος οι λαοι να ανασκουμπωθουν και να αρχισει αυτο που φοβονται την εξεγερση και την μαζικοτητα εναντιον αυτων των καθαρματων που δολοφονουν δηλητηριαζουν και καθε μερα σκοτωνουν ανθρωπους με γνωμονα τα βρωμερα σχεδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 9:04:00 Π.Μ. πες τα μεγάλε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση