GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πραγματογνωμοσύνη από ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ στο τρόλεϊ

Αναπαράσταση έγινε το πρωί στο τρόλεϊ, όπου συνέβη η τραγωδία με τον 19χρονο, στο Περιστέρι. Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και πραγματογνώμονε...

Αναπαράσταση έγινε το πρωί στο τρόλεϊ, όπου συνέβη η τραγωδία με τον 19χρονο, στο Περιστέρι.
Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και πραγματογνώμονες ήλεγξαν το όχημα και κυρίως τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.
Παράλληλα, η διοίκηση της ΟΣΥ διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής του οχήματος.

1 σχόλιο

  1. Το ΈΓΚΛΗΜΑ είναι το ότι έχουν προσλάβει ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ελεγκτές, με ποσοστό 10% σε κάθε πρόστιμο ! Έστρεψαν τον ένα πεινασμένο, εναντίον του άλλου .
    Τα πάντα για το (παραμικρό ακόμα) κέρδος!
    Να ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ τον εισπράκτορα .Που του κόψατε το μεροκάματο.
    Λαμόγια!
    Να εκδώσετε κάρτα δωρεάν μετακίνησης, για άνεργους κλπ !
    ΛΙΩΝΩ από επιθυμία, να σας δω εσάς τους 290 από τους 300 + τους αυλικούς σας (καμιά πεντάρα χιλιάδες άτομα περίπου)σε ένα ξερονήσι, με μισθό 300 ευρώ (...άντε.Για σας 600)και να πρέπει με αυτά τα χρήματα, να νοικιάζεται σπίτι, να πληρώνετε λογαριασμούς, εφορία. να τρώτε, κλπ, κλπ.
    Η καλύτερη τιμωρία .
    ΕΦΙΑΛΤΕΣ !
    Κας-Κας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση