GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστοφιλοπούλου: «Η κινητικότητα να γίνει μόνιμο εργαλείο αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού»

To μεγάλο στοίχημα είναι η κινητικότητα να αποτελέσει μόνιμο εργαλείο αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, δηλώνει η υφυπουργός Διο...


To μεγάλο στοίχημα είναι η κινητικότητα να αποτελέσει μόνιμο εργαλείο αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, δηλώνει η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία η υφυπουργός διευκρινίζει ότι στόχος αποτελεί η αντιστοίχιση των ελλείψεων σε ειδικότητες με τα πλεονάσματα στο Δημόσιο.

«Οι ποσοτικοί στόχοι για την κινητικότητα, αλλά και για τις αποχωρήσεις, παραμένουν αμετάβλητοι. Η κινητικότητα μέσω της διαθεσιμότητας δεν ταυτίζεται με τις υποχρεωτικές αποχωρήσεις» σημειώνει η υφυπουργός.

Σε ερώτηση για το πόσοι θα απολυθούν μετά το 8μηνο, η ίδια δηλώνει ότι θα αποχωρήσουν μόνον όσοι δεν μπορέσουν να επανατοποθετηθούν με βάση την ειδικότητά τους και τις πραγματικές ανάγκες της υπηρεσίας.

Τέλος, η κ. Χριστοφιλοπούλου διαβεβαιώνει ότι δεν θα γίνει κυνήγι μαγισσών επίορκων δι' ασήμαντον αφορμήν.

«Είμαστε αποφασισμένοι να παύσει το καθεστώς γενικευμένης ατιμωρησίας και χαλαρότητας στο Δημόσιο. Κάτι που η χώρα έχει ανάγκη έτσι κι αλλιώς» καταλήγει.

Τα Νέα

1 σχόλιο

  1. ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ....Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΕΝΑ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση