GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ...

Ποια τα είχε με ποιον, όταν μπήκε στη ζωή τους το τρίτο άτομο; Oι διάσημοι σταρ έχουν πρωταγωνιστήσει σε ερωτικά τρίγωνα και εκτός μεγάλ...

Ποια τα είχε με ποιον, όταν μπήκε στη ζωή τους το τρίτο άτομο; Oι διάσημοι σταρ έχουν πρωταγωνιστήσει σε ερωτικά τρίγωνα και εκτός μεγάλης οθόνης. Εμείς καταγράψαμε μερικά από τα πιο λαχταριστά και σκανδαλοθηρικά.

Brad Pitt, Angelina Jolie, Jennifer Aniston

Αν και όλοι συμπεριφέρονται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, η αλήθεια είναι ότι η Angelina Jolie έκλεψε τον Brad Pitt από τη γυναίκα του Jennifer Aniston, στα γυρίσματα της ταινίας Mr. & Mrs. Smith.

Kim Kardashian, Kanye West, Reggie Bush, Kris Humphries

Δεν είναι σαφές το πότε ξεκίνησε η σχέση της Kim Kardashian με τον Kanye West, αλλά σίγουρα είχε έρθει κοντά με τον rapper, όταν ήταν με τον Reggie Bush και μετά ξανά, όταν ήταν παντρεμένη με τον Kris Humphries. Καρδιοκατακτήτρια η Kim!

Lindsay Lohan, Aaron Carter, Hilary Duff

Πάνε πολλά χρόνια από τότε που η Lindsay Lohan έκλεψε τον Aaron Carter από τη Hilary Duff, αλλά τελικά εκείνος τη βαρέθηκε (γιατί άραγε;) και επέστρεψε πίσω στην πρώην αγαπημένη του.

Meg Ryan, Dennis Quaid, Kurt Russell

H Meg Ryan ήταν εννιά χρόνια παντρεμένη με τον Dennis Quaid, μέχρι που γνώρισε το συνάδελφο Russell Crowe και έφυγε μαζί του. Ωστόσο, η σχέση τους δεν κράτησε για πολύ.

Simon Cowell, Andrew Silverman, Lauren

O Simon Cowell ήταν κολλητός με τον Andrew Silverman, πριν του «κλέψει» τη γυναίκα, Lauren και την αφήσει έγκυο.

Kristen Stewart, Robert Pattinson, Rupert Sanders

Σάλος είχε γίνει τον προηγούμενο Ιούλιο, όταν η Kristen Stewart απάτησε τον αγαπημένο της, Robert Pattinson με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders. Μετά επέστρεψε στον star του Twilight για ένα χρόνο ακόμα. Φύγε εσύ, έλα εσύ.

Dita von Teese, Marylin Manson, Evan Rachel Wood

Θυμάστε ότι η Dita von Teese ήταν παντρεμένη με τον αλλόκοτο Marylin Manson, ο οποίος -άκουσον, άκουσον- κατάφερε να γίνει το επίκεντρο της προσοχής δύο γυναικών, όταν την απάτησε με την πιτσιρίκα Evan Rachel Wood;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση