GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν γίνει μία απόλυση, θα παραιτηθώ»

«Στοίχημα» τον υπουργικό θώκο που κατέχει, έβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε πως θα αποχωρήσει στην περίπτωση που δεν εκπληρωθεί...

«Στοίχημα» τον υπουργικό θώκο που κατέχει, έβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε πως θα αποχωρήσει στην περίπτωση που δεν εκπληρωθεί η δέσμευσή του ότι κανένας εργαζόμενος -στον τομέα της δικής του αρμοδιότητας- δεν θα χάσει τη δουλειά του.
«Αν γίνει έστω και μία απόλυση στον χώρο της Υγείας θα παραιτηθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα υπάρξει συρρίκνωση του αριθμού του προσωπικού.
Σε άλλο σημείο, ο Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που καταγράφονται από τους εργαζομένους και εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδος, Δημήτρη Βαρνάβα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Υποκρίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει στον χώρο της Υγείας. Ο κ. Βαρνάβας δεν είναι πολιτικά ουδέτερο πρόσωπο, είναι ανώτατο συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ». Και πρόσθεσε: «Οι αντιδράσεις ορισμένων συνδικαλιστών στο χώρο της Υγείας διακατέχονται από αντιπολιτευτικό άγχος. Δεν πρόκειται να γίνει καμία κινητοποίηση, διότι ο κόσμος της Υγείας ξέρει τι χρειάζεται να γίνει. Στην Ελλάδα ακούγαμε τόσα χρόνια λογικές Βαρνάβα και Σκουρλέτη, γι” αυτό είχαμε γίνει παράδειγμα προς αποφυγή».
Ο υπουργός δήλωσε ότι εντός του τρέχοντος έτους θα λειτουργήσουν στην Αττική έξι με επτά αστικού τύπου κέντρα υγείας για τα απλά περιστατικά, τονίζοντας ότι «το νοσοκομείο είναι χώρος που πρέπει να αποφεύγουμε γιατί αποτελεί εστία μικροβίων. Θα πρέπει να πηγαίνει κανείς όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή».
Τέλος, είπε ότι δεν διεκδικεί το αλάθητο προσθέτοντας πως ο γενικότερος σχεδιασμός στον χώρο της Υγείας έχει εκπονηθεί εδώ και δέκα χρόνια, αλλά δεν έχει εφαρμοστεί το παραμικρό λόγω συνεχών αναβολών. «Τώρα πάμε να κάνουμε το σωστό για τους πολίτες. Δεν γίνονται αυτά για την τρόικα, γίνονται για μας», κατέληξε ο Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση