GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατηγός αλ-Σίσι: Υπάρχει θέση για όλους στην Αίγυπτο

Άνοιγμα στους υποστηρικτές του ανατραπέντος Προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι και στη Μουσουλμανική Αδελφότητα έκανε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων...

Άνοιγμα στους υποστηρικτές του ανατραπέντος Προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι και στη Μουσουλμανική Αδελφότητα έκανε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, με μήνυμα το οποίο ανέβασε στη σελίδα του στρατού του Καϊρου στο Facebook.
“Στην Αίγυπτο υπάρχει θέση για όλους”, ήταν το μήνυμα του στρατηγού αλ-Σίσι, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες, και ότι θα ήθελε να δει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα να συμμετέχει στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην Αίγυπτο.
Το συναινετικό κάλεσμα του στρατηγού αλ-Σίσι έρχεται την ώρα που στην Αίγυπτο συνεχίζονται οι συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις ασφαλείας και τα μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, που αρνούνται να αποδεχτούν τη νέα πραγματικότητα, και καλούν τους πολίτες της Αιγύπτου σε διαρκή ξεσηκωμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση