GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα: Μπήκαν στο σπίτι της την ώρα που κοιμόταν

Η γυναίκα ξύπνησε από θόρυβο που προκάλεσαν προφανώς οι δράστες κατά την έξοδό τους από το διαμέρισμα Θρασύτατοι δράστες ή δράστης χτύπησ...


Η γυναίκα ξύπνησε από θόρυβο που προκάλεσαν προφανώς οι δράστες κατά την έξοδό τους από το διαμέρισμα

Θρασύτατοι δράστες ή δράστης χτύπησαν το απόγευμα της Τετάρτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πρέβεζα και μάλιστα την ώρα που μέσα σε αυτό βρίσκονταν μια γυναίκα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr το απόγευμα της Τετάρτης λίγο μετά τις 16:00 άγνωστοι δράστες μπήκαν σε διαμέρισμα ρετιρέ σε πολυκατοικία στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου στην Πρέβεζα. Μάλιστα την στιγμή εκείνη μέσα στο σπίτι βρίσκονταν η ένοικος η οποία κοιμόνταν.

Οι δράστες που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να πέρασαν από διπλανή πολυκατοικία, μπήκαν από το παράθυρο του μπάνιου, εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού και άρπαξαν τα χρήματα από την τσάντα της γυναίκας την στιγμή που η ίδια κοιμόνταν στον καναπέ.

Η γυναίκα ξύπνησε από θόρυβο που προκάλεσαν προφανώς οι δράστες κατά την έξοδό τους από το διαμέρισμα, κατάλαβε τι είχε συμβεί αλλά είχαν ήδη εξαφανιστεί, φεύγοντας πιθανόν από το ίδιο σημείο από το οποίο μπήκαν στο σπίτι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους θρασύτατους δράστες.

pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση