GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση: ισοδύναμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Σχεδόν ισοδύναμα εμφανίζονται τα 2 κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis. Η διαφορά στην πρόθεση ψήφου έχει περιοριστε...

Σχεδόν ισοδύναμα εμφανίζονται τα 2 κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis. Η διαφορά στην πρόθεση ψήφου έχει περιοριστεί μόλις στο 0,1% υπέρ της ΝΔ, ενώ στην καταλληλότητα του πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς αυξάνει έναντι του Αλέξη Τσίπρα στις 20% μονάδες. Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, το προσπέρασε το ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση που διενήργησε η Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας "Επενδυτής", η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται πρώτη με ποσοστό 29,1%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί κατά πόδας με 29%.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη με ποσοστό 11,7%, ενώ την έκπληξη κάνει το ΚΚΕ το οποίο εμφανίζεται τέταρτο κόμμα με ποσοστό 6,9%, αφήνοντας πίσω του το ΠΑΣΟΚ με 6,8%.
Στη συνέχεια, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ακολουθούν με ποσοστό 5,1%, ενώ στο όριο της εισόδου στη Βουλή βρίσκεται η ΔΗΜΑΡ με 3,1%.
Από τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι οποίοι σημειώνουν ποσοστό ύψους 2,4%.
Στο ερώτημα "ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός", ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται πρώτος με ποσοστό 31% έναντι 11% του Αλέξη Τσίπρα, με το 40% να απαντά "κανένας".

Τέλος, στην ερώτηση σχετικά με το θέμα των πρόωρων εκλογών, το 64% επιθυμεί να συνεχίσει η κυβέρνηση την θητεία της, ενώ το 34% επιθυμεί πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

6 σχόλια

  1. πειτε μας τι ακριβως θελετε να ψηφισομε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΌΤΙ ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΨΈΜΑΤΑ ΑΦΟΎ ΠΑΝΤΟΎ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΥΣΑΡΈΣΚΕΙΑ

      Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΑΠΟΡΏ ΜΕ ΑΥΤΈΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΗΣ ΠΟΎ ΠΆΝΕ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΣ ΈΡΕΥΝΕΣ,ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΈΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟ ΌΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΈΝΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΟΎΣΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΠΏΣ ΤΌΤΕ ΠΡΟΚΎΠΤΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΠΡΟΒΆΔΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΆ ΠΛΆΚΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΑΦΟΎ ΠΑΝΤΟΎ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΥΣΑΡΈΣΚΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραμύθια διαπλεκόμενων τα ψευτογκάλοπ. Ο Σύριζα είναι στο 35%, η Χ.Α στο 20-25% και οι ΑΝΕΛ πάνω από 10%.
    Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα είναι γύρω στο 3% και παλεύουν να επιβιώσουν με τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους τους, ενώ η ΝΔ είναι πιο κάτω από 15%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση