GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαχαιρώθηκε για ένα... τυρί στα Μάταλα

Σε ατύχημα κατέληξε η προσπάθεια ενός Βέλγου που παραθερίζει στα Μάταλα να...


Σε ατύχημα κατέληξε η προσπάθεια ενός Βέλγου που παραθερίζει στα Μάταλα να...
κόψει ένα κεφάλι τύρι.
Ο άτυχος τουρίστας που απολάμβανε με τη σύζυγό του τις διακοπές του στην περιοχή τραυματίστηκε με το μαχαίρι που προσπαθούσε να κόψει στο τυρί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Βέλγος κρατούσε το τυρί πάνω στο σώμα του για να κρατάει αντίστασει με αποτέλεσμα το μαχαίρι να ξεφύγει και ο ίδιος να τραυματιστεί. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. prismanews.gr

4 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος14 Αυγ 2013, 2:41:00 π.μ.

    Προσπαθώ να κόψω το κάπνισμα.
    Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο μεγάλο λούκι. Ίσως επειδή μου αρέσει το κάπνισμα... το κόβω όμως μόνο και μόνο για να μην πληρώνω φόρους στο κράτος.

    Για τον ίδιο λόγο αφήνω το αυτοκίνητο να σαπίζει ακίνητο. Δε βάζω βενζίνη για να μην πληρώνω φόρους στο κράτος.

    Προσπαθώ να καταναλώνω όσα λιγότερα μπορώ… Να γίνομαι όσο το δυνατόν αυτάρκης… Να έχω όσο το δυνατόν λιγότερα πάρε δώσε με το Κράτος.

    Ναι, έχω pc και πληρώνω σύνδεση για σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ. Τα εντελώς απαραίτητα.{κινητο τηλεφωνο δεν ειχα ουτε εχω δεν είπα ότι αποφάσισα να μονάσω. Αν αποφασίσω συνειδητά να γίνω ερημίτης, θα τα κόψω κι αυτά...

    Ως τότε θα παραμείνω παρατηρητής αυτού του πολιτικού συστήματος και όλων των κομμάτων, που είναι κομμάτια της ίδιας πίτσας.

    Μία πίτσας σπέσιαλ με απ’ όλα, Κομμουνιστές φιλελεύθερων πρακτικών, αριστεροί ριζοσπάστες του «νόμιμου μονόδρομου και της τάξης», τριτοκοσμικοί «σοσιαλιστές» που ξέπεσαν πριν προλάβουν να χορτάσουν τον νεοπλουτισμό τους και δεξιοί που κεντροφασίζονται διαρκώς αναζητώντας αναγνώριση ύπαρξης άλλοτε από τη Γαλλία, άλλοτε από την Ρωσία κι άλλοτε από τη Γερμανία....

    Όλοι αυτοί θεωρούν πως έχουν δίκιο… Μόνο αυτοί… Κατέχουν την απόλυτη αλήθεια...

    Αν τους ασκήσεις κριτική «διακατέχεσαι από αντι – κομμουνιστικό μένος», «παραχαράσσεις το πραγματικό νόημα της σύγχρονης Αριστεράς», «είσαι αντι-εκσυγχρονιστής και λαϊκιστής» ή «μια Κασσάνδρα που θέλει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης».

    Αυτές είναι οι άμυνές τους και τα επιχειρήματά τους. Ως εκεί φτάνουν.

    Τους ενοχλεί λιγότερο να δηλώνεις σύμφωνος με όλους, παρά να εκφράζεις καχυποψία έστω και για έναν τους.. Αμέσως συσπειρώνονται, διότι στηρίζουν και σιτίζονται από το ίδιο σύστημα...είναι οι πιο διεφθαρμένοι σκληροί ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    Προσπαθώ, λοιπόν, να απέχω όσο μπορώ... Όχι μόνο από την «πίτσα σπέσιαλ με απ’ όλα», αλλά κι από την κοινωνία που προμηθεύει με άλλοθι όλη αυτή την πολιτική παρακμή…

    Δεν πάει να γράφει ο Guardian ότι πλέον δεν υπάρχει «λίπος»; Μωρέ υπάρχει και παραϋπάρχει σε μία νέα μεσαία τάξη που δημιούργησε η κρίση…

    Μια τάξη νεολαμόγιων που ήρθε να καλύψει το κενό που άφησαν οι νεόφτωχοι στα μεσαία στρώματα.

    Είναι το στήριγμα και το άλλοθι της κυβερνητικής πολιτικής.

    Όταν όμως ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας θα ζήσουμε το εξής επικοινωνιακό φαινόμενο -ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ: Θα εμφανιστούν περιπτώσεις κάποιων από αυτά τα λαμόγια που έχουν 10 διαμερίσματα και 7 εξοχικά, να χάνουν από την τράπεζα τη δηλωμένη «κύρια κατοικία τους»…

    ΑΜΕΣΩΣ Θα βγουν λοιπόν οι Κεδίκογλου και θα σας πείσουν ότι αυτή είναι η πλειοψηφία των «θυμάτων των τραπεζών» κι ότι η κυβέρνηση «δεν είναι ανάλγητη».Την ίδια ώρα, στα παρασκήνια και στα σιωπηλά, κόσμος και κοσμάκης θα πετάγεται στο δρόμο χάνοντας το μοναδικό ρημαδόσπιτό του που αγόρασε με αίμα η με δανεικά… Όμως η μαγική εικόνα θα έχει πλασαριστεί με την πολύτιμη συνεισφορά των νεολαμόγιων…

    Τότε πραγματικά ελπίζω να γίνει η αποκάλυψη του ΧΑΟΥΣ και το «ο σώζων εαυτόν σωθήτω» να βρει την απόλυτη δικαίωσή του. Διότι όλοι ξέρουμε για τα νεολαμόγια ΕΤΣΙ.

    Όταν μας πάρουν το σπίτι και δούμε τον ροδομάγουλο να κιτρινίζει από την πείνα , θα γεννηθεί το ΜΙΣΟΣ.

    ΝΑΙ Τότε ίσως αλλάξει κάτι… Γιατί τη λύση θα την δώσει η απόγνωση κι όχι η ψεύτικη και γενικόλογη ελπίδα ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΞΙΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ Η ΦΑΣΙΣΤΑ..

    Όταν βρεθεί ο πεινασμένος κόσμος στο δρόμο και άστεγος δε θα υπάρχει ούτε η πολυτέλεια για διαφωνίες μεταξύ ΤΟΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ , ούτε ο χρόνος για διευκρινίσεις εκ μέρους των ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΏΝ τοπικών κυβερνητικών και συνεργαζόμενων βουλευτών…

    Εκεί στον πάτο που θα συναντηθούμε ΟΛΟΙ δε θα υπάρχει καιρός για αναδιαρθρώσεις και διορθωτικές κινήσεις.

    Θα είναι η τελευταία μάχη και νικητής θα βγει ο πιο απεγνωσμένος…

    Καταλαβες Σαμμαρα, {Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ} ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και {Ο ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΆ, ΕΝΑ, ΕΝΑ,ΑΔΩΝΗΣ Η ΑΔΩΝΙΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ;

    συρραφή από ΚΑΡΤΕΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ο.Π.Λ.Α ΚΡΗΤΗΣ14 Αυγ 2013, 5:39:00 π.μ.

    φτου ΣΑΣ ΡΕ ΨΕΥΤΩ ΚΡΗΤΙΚΟΊ ...αν νομίζετε ότι την τρομοκρατία στην ΚΡΉΤΗ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΈΤΣΙ ΚΆΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ η φωλιά σας στην ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΌ αν δε πάει η αστυνομία θα πάμε εμείς. ΑΥΤΌ ΘΈΛΕΤΕ ΡΕ;

    Τα σκουπίδια της χρυσής αυγης μαχαίρωσαν μετανάστες στο Ηράκλειο!

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η Ε.Ε;

    Η νέα επίθεση φανερώνει το πώς ακριβώς εννοεί την αντιρατσιστική πολιτική (για την οποία υποτίθεται ότι δεσμεύτηκε) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τη στιγμή που οι ακροδεξιοί δολοφόνοι αλωνίζουν ελεύθεροι και ατιμώρητοι, ενώ τα θύματα δεν μπορούν να απευθυνθούν ούτε στην αστυνομία ούτε στις υπηρεσίες υγείας, από το φόβο της απέλασης...

    Αυτή τη φορά δύο έφηβοι μετανάστες, ηλικίας 18 με 20 χρονών, είναι νέα θύματα της θηριωδίας των νεοναζί σε επεισόδιο που έγινε στο Ηράκλειο, όπου ομάδα χρυσαυγιτών είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα συγκέντρωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, παρουσία του χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστου Παππά, για τον ένα χρόνο λειτουργίας του γραφείου.


    «Από πού είσαι;»

    Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, οι δύο μετανάστες περπατούσαν στο Γιόφυρο, έξω από το κατάστημα Τζάμπο, για να επιστρέψουν σπίτι τους.

    Ξαφνικά, εμφανίστηκε ομάδα μαυροφορεμένων αντρών με πέντε-έξι αυτοκίνητα και δέκα μηχανάκια. Σταμάτησαν, κατέβηκαν από τα οχήματα οι περισσότεροι, και τους έκαναν τη γνωστή ερώτηση: «Από πού είσαι;».

    Στην απάντηση «από το Πακιστάν», τρεις χρυσαυγίτες έβγαλαν μαχαίρι. Το ένα έκοψε τις φλέβες στον καρπό του μεγαλύτερου μετανάστη, όπως πήγε να αμυνθεί. Το άλλο χάραξε το λαιμό του άλλου, λίγο πάνω από την καρωτίδα, αφήνοντας ουλή τριών εκατοστών. Οι μετανάστες έπεσαν στο έδαφος και οι υπόλοιποι άρχισαν να τους κλωτσούν με μανία, μέχρι που κουράστηκαν και έφυγαν.

    Φοβήθηκαν να πάνε σε νοσοκομείο

    Τα θύματα σύρθηκαν μέχρι το διαμέρισμά τους και περίμεναν εκεί μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, όταν τους βρήκε τρομοκρατημένους και απελπισμένους ένας φίλος τους.

    Φοβήθηκαν να πάνε στο νοσοκομείο, γιατί δεν είχαν χαρτιά.

    Για την αστυνομία, ούτε λόγος. Έγινε κινητοποίηση, βρέθηκε γιατρός που κατέγραψε τα τραύματα στο χέρι και το λαιμό και μώλωπες στα πλευρά από τα χτυπήματα.

    «Εκεί έχουμε φτάσει στην Ελλάδα; Είναι δυνατόν δύο θύματα άγριας επίθεσης να μην μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο, γιατί φοβούνται ότι θα απελαθούν; Είναι δυνατόν να χάνουν το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε περίθαλψη και στη δικαιοσύνη; Είναι δυνατόν να χάνεις στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, επειδή βρίσκεσαι παράτυπα στη χώρα;», ρωτά η Κατερίνα Χασουράκη, συντονίστρια του τοπικού παραρτήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, που συναντήθηκε με τα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος14 Αυγ 2013, 5:53:00 π.μ.

    Έτσι θα σας πάρουν τα σπίτια...

    Δεν ήταν τυχαίο για τους χρεωμένους Ελληνες οι πολλές ΔΟΣΗΣ..

    Έχεις ένα σπίτι με δάνειο 150.000 ευρώ και το πληρώνεις κανονικά όμως, αφήνεις τον ΟΑΕΕ απλήρωτο δυο χρόνια γιατί από της πολλές δόσης πουν να πρώτοδώσεις ???? Λέει ο ΘΕΟΣ θΕΟΧΑΡΗΣ αν χρωστάς 10.000 ευρώ από τον ΟΑΕΕ Κ.Τ.Λ; ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ σε κινητή και ακίνητη περιουσία ..

    ΕΣΎ έχεις μόνο το σπίτι με δάνειο και έχεις δώσει τα 100.000 ευρώ και χρωστάς άλλα πενήντα Ο.Κ ..

    Το κράτος σου βγάζει σε πληστηριασμο για τα 10.000 χιλιαρικα το παίρνω ΕΓΏ ΤΟ ΝΕΩΛΑΜΟΓΙΟ για 90.000..παίρνει η εφορεία τα 10.000 Ο.Κ ??? ΜΕΝΟΥΝ άλλα 80.000 ΑΜΕΣΩΣ η τράπεζα παίρνει τα 50.000 ΧΙΑΔΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ σου μένουν 30.000 ευρώ ??? ΑΛΛΑ ΤΑ 100.000 που έχεις εξοφλήσει πάνε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΩΛΑΜΟΓΙΟΥ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

    ΡΕ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ; ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΡΑΣΤΏΝΗ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΠΙΆΣΕΙ;..ΤΑ ΑΠΟ-ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Τηλέμαχος14 Αυγ 2013, 5:54:00 π.μ.


    ΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ {ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ}ΤΟΥ ΣΚΑΙ...

    Δεν χαρίζονται σπίτια!

    Σε ποιον ανήκει ένα σπίτι που αγοράστηκε με τραπεζικό δάνειο, όταν το δάνειο αυτό δεν έχει εξοφληθεί; Στην τράπεζα!

    Αν οι βουλευτές μας θέλουν να δωρίσουν από μία κατοικία στους Έλληνες, ας βρουν πρώτα τα χρήματα που απαιτούνται για κάτι τέτοιο.

    Ας ενημερώσουν, επίσης, τους φορολογούμενους πόσο ακριβώς θα κοστίσει αυτή τους η γενναιοδωρία...

    Αν η πρώτη κατοικία είναι υποχρέωση του κράτους, τότε ας είναι για όλους. Ας δώσουν δάνεια και σε όσους δεν έχουν προλάβει να πάρουν, για να αποκτήσουν έτσι στέγη. Αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί, επειδή οι τράπεζες δεν έχουν χρήματα για να δώσουν τόσα πολλα νέα δάνεια.

    Αυτό που δεν μας λένε, επίσης, είναι ότι οι τράπεζες δεν έχουν και τα απαραίτητα κεφάλαια για να σβήσουν τις οφειλές κι αν αυτό τελικά συμβεί, το κόστος θα το πληρώσει το σύνολο του ελληνικού λαού.

    Δηλαδή, εσείς θα πληρώσετε από το υστέρημά σας το σπίτι του γείτονα, μόνο και μόνο επειδή εκείνος πρόλαβε να πάρει στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία...

    Δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και τους βάζουν σε μία απίστευτη περιπέτεια. Δίχως αυτό να σημαίνει ότι είναι άμοιροι ευθυνών όσοι δέχονται να "αγοράσουν" ψεύτικες ελπίδες.

    Δεν υπάρχει μέρος του κόσμου που να χαρίζουν σπίτια...Κι οι όποιες διαγραφές χρεών δεν αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά την απαλλαγη του δανειοληπτη από τις οφειλές. Τον απαλλάσουν από τις οφειλές, αλλά χάνει και το σπίτι...

    Από την άλλη πλευρά υπάρχουν συμπολίτες μας που βρίσκονται σε αδυναμία να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και χρειάζονται πίστωση χρόνου.

    Κι εδώ βρίσκεται η δυσκολία, να διακριθούν αυτές οι περιπτώσεις από εκείνες που κάποιοι απλά προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την κρίση ως πρόσχημα, ελπίζοντας να κερδίσουν κάτι...

    Αλλά και πάλι είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσφερθεί κάποια περισσοτερη βοήθεια από την πίστωση χρόνου. Χαριστικές πράξεις δεν πρόκειται να υπάρξουν, εκτός κι αν πιστεύει κανείς ότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φορολογούμενος που ζει ο ίδιος στο ενοίκιο θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί το όνειρο του Έλληνα να βάλει το κεφάλι του κάτω απο ένα κεραμίδι.

    Με το να παγώσουν οι πλειστηριασμοί για μερικούς ακόμη μήνες δεν πρόκειται να λύσουμε το πρόβλημα. Θα το σέρνουμε και θα το πολλαπλασιάζουμε στην πορεία του. Όποιος παρασυρθεί και σταματήσει να πληρώνει τις δόσεις του, πολύ δύσκολα θα μπορέσει στην συνέχεια να επιστρέψει σε ένα κανονικό μοτίβο και το πιο πιθανό είναι να βρεθεί σε πραγματική αδυναμία...

    Θανάσης Μαυρίδης


    Πηγή:www.capital.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση