GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέχασε τις ...καραμπίνες και συντάχθηκε με την κυβέρνηση η Βούλτεψη!

Σε περίπτωση που εγκριθεί ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας, τότε υπάρχει κίνδυνος «να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος». Και «δεν υπάρχει α...

Σε περίπτωση που εγκριθεί ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας, τότε υπάρχει κίνδυνος «να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος». Και «δεν υπάρχει αμφιβολία πως όποιοι βρεθούν σε απόγνωση, βλέποντας να βγαίνει στο σφυρί το μοναδικό τους σπίτι, θα αρπάξουν τις καραμπίνες».
Αυτά έγραφε σε άρθρο της πριν από λίγες ημέρες η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.
Η ίδια Σοφία Βούλτεψη σήμερα στη Βουλή συντάχθηκε με την απόρριψη των τροπολογιών, για την παράταση του σημερινού καθεστώτος προστασίας της πρώτης κατοικίας, με το καταπληκτικό επιχείρημα ότι δεν μπορεί να συζητούνται βουλευτικές τροπολογίες την ώρα που η κυβέρνηση αναλαμβάνει πρωτοβουλία για το θέμα...
Μάλλον σπάει κάθε ρεκόρ συνέπειας και αξιοπιστίας...

Ο Κοινοβουλευτικός

3 σχόλια

  1. ASE MAS RE ME THN POUTANA THN BOLEPSOMOUNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος22 Αυγ 2013, 5:28:00 π.μ.

    Η είδηση το λέει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί: «Ολοκληρώθηκε η τρίωρη υπουργική σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε στην αρχή της σύσκεψης ότι ο φόρτος εργασίας για την κυβέρνηση είναι μεγάλος προκειμένου να τηρηθούν όλα τα χρονοδιαγράμματα που έχει θέσει η Tρόικα μέχρι το Σεπτέμβριο».

    Κατόπιν τούτης της είδησης που μεταδόθηκε από τα συμβατικά και ηλεκτρονικά συστημικά ΜΜΕ, επισημοποιείται αυτό που τόσο καιρό ξέραμε, λέγαμε, φωνάζαμε. Ότι δηλαδή, η κυβέρνηση Σαμαρά εργάζεται αποκλειστικά και μόνο για τα συμφέροντα της Τρόικας ακολουθώντας τις διαταγές της.

    Βέβαια ακόμη και σήμερα μας κατηγορούν στην καλύτερη περίπτωση για «υπερβολή», στη μεσαία περίπτωση για «προβοκάτσια» και στη χειρότερη και πιο συνηθισμένη περίπτωση για «προδοσία».

    Σιγά την αποκάλυψη, θα πείτε. Μα το θέμα δεν είναι η αποκάλυψη. Είναι η παραδοχή πλέον ότι και η κυβέρνηση Σαμαρά δεν είναι ελληνική κυβέρνηση ή κυβέρνηση των Ελλήνων, αλλά μια κυβέρνηση της Ελλάδας. Κυβερνά την Ελλάδα ως τοποτηρητής, επόπτης, επιστάτης της Τρόικας.

    Ο «πρωθυπουργός» κάλεσε τους υπουργούς να δουλέψουν υπερωρίες για να επιτευχθούν οι στόχοι που έθεσε η Τρόικα.

    Δε λογοδοτεί στους πολίτες η κυβέρνηση της Ελλάδας, αλλά στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ κυβέρνηση.

    Ως εκ τούτου, κανείς χαρακτηρισμός για τον Αντώνη Σαμαρά και τα μέλη της κυβέρνησής του δε μπορεί πλέον να θεωρείται συκοφαντικός ή προσβλητικός, όσο βαρύς κι αν είναι.

    Όταν κάποιος παραδέχεται δημόσια πως είναι υπάλληλος, ανθρωποφύλακας ή τσιράκι κάποιου, τότε δε μπορεί να ενοχλείται όταν τον αποκαλείς υπάλληλο, ανθρωποφύλακα ή τσιράκι.

    Σε χειρότερη θέση, βέβαια, μετά τη σημερινή ομολογία του Αντώνη Σαμαρά βρίσκονται αυτοί που υποστηρίζουν το ρόλο και το έργο της κυβέρνησης της Ελλάδας.


    Λογικά, αυτοί σήμερα θα έπρεπε να βρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά που ακύρωσε όλες τους τις προσπάθειες να μας βγάλουν τρελούς ή προδότες, επιμένοντας ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας εργάζεται για το καλό των Ελλήνων.

    Όπως συμπληρώνει η είδηση: «Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι το βασικό μήνυμα που πρέπει να σταλεί στους Έλληνες πολίτες, είναι ότι οι μεγάλες θυσίες που έχουν υποστεί δεν θα πάνε χαμένες και ότι όλο αυτό το έργο θα οδηγήσει σύντομα στην έξοδο από την κρίση».

    Αν, λοιπόν, υπάρχει κάποιος που παίζει το ρόλο του Γκέμπελς, αυτός είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς που δίνει επισήμως την εντολή να αλλοιωθεί η πραγματικότητα και να χρησιμοποιηθούν στο έπακρο όλες οι δυνάμεις και οι δυνατότητες προπαγάνδας.

    Επαναλαμβάνω, το θέμα δεν είναι ότι τώρα τα μαθαίνουμε αυτά, αλλά ότι πλέον έχουν φτάσει στο σημείο να μας τα ομολογούν ως κάτι φυσιολογικο.

    Πρόκειται πραγματικά για την ανάπτυξη όλου του θράσους τους στο χώρο που τους παραχωρήσαμε.

    Δεν τους πιέσαμε, δεν τους κουράσαμε, δεν επιτεθήκαμε..Είναι λογικό να κάνουν κατάληψη σε ολόκληρο τo γήπεδο..

    Δε μπορεί να γίνεσαι δημόσια η πόρνη της Cosco και ταυτόχρονα να θες να πιστεύει ο κόσμος ότι είσαι παρθένα. Έχει και ο παραλογισμός τα όριά του.

    Δεν γίνεται ΠΙΟ ευθεία και ξεκάθαρη ομολογία διαπλοκής της κυβέρνησης με τους τραπεζίτες και ωμή υπεράσπιση ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ οικονομικών συμφερόντων, τότε τι μπορεί να είναι;

    Από πότε είναι ηθικό να χρηματοδοτεί το Κράτος ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες εις βάρος της εθνικής οικονομίας και των πολιτών;


    Όμως το θέμα δεν είναι αυτό, είναι οι υπερασπιστές της κυβέρνησης. Κι άντε, αυτοί που το πράττουν επ’ αμοιβή ή άλλου ανταλλάγματος δε μπορούν να ντραπούν.

    Είναι ικανοί να πουλήσουν τις οικογένειές τους για λίγα ευρώ.

    Οι άλλοι όμως, οι αυτόκλητοι, πότε θα καταλάβουν ότι παίζουν εθελοντικά το ρόλο των κοπράνων στο βόθρο του Μαξίμου;

    Πότε θα αντιληφθούν ότι δεν αξίζουν τίποτε παραπάνω από το περιεχόμενο ενός βυτίου λυμάτων;

    Το έχω δηλώσει πολλάκις ότι αυτούς τους ανθρώπους ούτε να τους λυπηθώ μπορώ, ούτε να τους συμπαθήσω.

    Απλώς γελάω καθώς σκέφτομαι ότι την ημέρα που οι υπόλοιποι θα πανηγυρίζουμε επειδή φεύγουν οι Γερμανοί, αυτοί με το γνωστό ηλίθιο ύφος τους θα ρωτάνε «Ήταν οι Γερμανοί εδώ;».

    Και η έκπληξή τους θα είναι ειλικρινέστατη, όμως δυστυχώς δε θα γίνει δεκτή ως άλλοθι τη «μέρα εκείνη…»....ΣΥΡΑΦΗ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣΙΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που και που λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα...έτσι Σοφια; μην ξεφευγουμε εντελως και απο το μπουρδελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση