GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαταρκτική εξέταση για τα σχόλια του (στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ) Α. Καραγιάννη

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου, σχετικά με την ανάρτηση του στελέχο...

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου, σχετικά με την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη σε προσωπική του σελίδα σε site κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, για την πρόκληση σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.
Η ανάρτηση του κ. Καραγιάννη στο Facebook:
"Ο Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι....και μη ξεχνάτε...αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...", έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής.
Να διαγράψει τον Ανδρέα Καραγιάννη, καλεί η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα.
Το κυβερνών κόμμα, σε ανακοίνωσή του, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση τον Σεπτέμβριο για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση και προς τούτο αναφέρει τοποθέτηση του κ. Καραγιάννη.
"Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Καραγιάννης, προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες" σημειώνει η ΝΔ και καλεί τον κ. Τσίπρα "να διαγράψει το στέλεχός του και να το καταδικάσει δημοσίως, όχι βέβαια όπως (δεν) έκανε με το Νάσο Θεοδωρίδη. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει".
ΣΥΡΙΖΑ: "Ρετάρει η μονταζιέρα"
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Είναι προφανές ότι η γαλάζια μονταζέρια ρετάρει, όπως και η κυβέρνηση, γι' αυτό και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου".
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Το φαινόμενο αποκαλείται 'θυμωμένα νιάτα'. Υπάρχουν κάθε εποχή και σε κάθε πολίτευμα. Μπορεί όμως να προκαλέσουν πολιτική αστάθεια. Κάνας αποκεφαλισμός θα βοηθήσει στο να μάθουν να ασχολούνται με τατουάζ ή μουσική ή γκομενάκια και όχι με την αποσταθεροποίηση του πολιτεύματος. Στην εποχή μου κλέβαμε τζάνερα και φτιάχναμε μουσικά συγκροτήματα (γιεγιέδες). Όσον αφορά στον θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει και να πιέζει την κυβέρνηση στην ταχύτερη ολοκλήρωση των ψηφισμένων πολιτικών προτάσεων: Απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων, εκσυγχρονισμός κράτους, αξιοκρατία, τιμωρία διεφθαρμένων, προδοτών, κλπ. Όχι να την εμποδίζει στο έργο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση