GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΝΑ! (ΦΩΤΟ)

Εκείνη την εποχή, η Ελένη Μενεγάκη ήταν αρραβωνιασμένη με τον Χάρη Καλούδη, ο οποίος έπαιζε μπουζούκι στην ορχήστρα του Δημήτρη Κοντολάζο...

Εκείνη την εποχή, η Ελένη Μενεγάκη ήταν αρραβωνιασμένη με τον Χάρη Καλούδη, ο οποίος έπαιζε μπουζούκι στην ορχήστρα του Δημήτρη Κοντολάζου.

Εκείνη την εποχή, στα ηρωικά 90’s ο Δημήτρης Κοντολάζος και η σύζυγος του Καρολίνα, είχαν ζητήσει από την Ελένη Μενεγάκη να βαφτίσει τη δεύτερη κόρη τους, Σοφία.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το gossip-tv.gr, παρουσιάζει την νεαρή τότε Ελένη Μενεγάκη, τον καιρό που ήταν το κορίτσι της Mega Banca, με το ζευγάρι και την μικρή Σοφία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα.

Οι δεσμοί από τότε με τον Δημήτρη Κοντολάζο έχουν χαλαρώσει αρκετά και ο τραγουδιστής έχει εκφράσει πολλές φορές το παράπονο του που η Ελένη δεν ήταν κοντά στη βαφτιστήρα της.

Δείτε την φωτογραφία:
menegaki-570

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση