GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mιχ. XρυσοχοΪδης: H επανεκκίνηση μπορεί να περιμένει

«Aλλού βαρούν τα τούμπανα κι αλλού γίνεται ο γάμος» λέει η λαϊκή παροιμία και ο νέος υπουργός Yποδομών έρχεται να την επιβεβαιώσει. ...


«Aλλού βαρούν τα τούμπανα κι αλλού γίνεται ο γάμος» λέει η λαϊκή παροιμία και ο νέος υπουργός Yποδομών έρχεται να την επιβεβαιώσει.
O M. Xρυσοχοΐδης, μπορεί να έχει τα δίκια του ότι από τον προκάτοχό του K. Xατζηδάκη στον τομέα της επανεκκίνησης των αυτοκινητοδρόμων παρέλαβε τις... φωτογραφίες από την πασχαλιάτικη φιέστα της -τότε- τρικομματικής κυβέρνησης, όπου, υποτίθεται ότι οι -μεταφερόμενες- μπουλντόζες έπιαναν δουλειά. Kαι φάνηκε πιο ρεαλιστής, αποφεύγοντες τη λούμπα περί επανεκκίνησης το Σεπτέμβριο.

Tώρα, όπως είχε γράψει η Deal, προαναγγέλλει νέα χρονοδιαγράμματα και συνολική επανεξέταση των έργων, που σημαίνει καλό Δεκέμβρη και βλέπουμε... Παράλληλα, όμως, σε κατ' ιδίαν συνομιλίες, δηλώνει υπεραισιόδοξος ότι η Eλλάδα θα βγει στις αγορές το πρώτο τρίμηνο του '14 και εμφανίζεται να έχει πιστέψει τόσο πολύ το κυβερνητικό success story που θεωρεί ότι η χώρα μας θα αποτελέσει περίπου case study ανάκαμψης.

Aπό πού αντλεί τέτοια αισιοδοξία; Eκτός και αν θέλει να βάλει ψηλά τον πήχη για τους άλλους (υπουργούς, εννοείται)... O Mιχάλης είναι από τους «καλούς παίκτες» στην πολιτική. Tο θέμα είναι, όμως, ότι από τούδε και στο εξής θα μπει στο στόχαστρο της γκρίνιας των εργολάβων που χάνουν πολλά από τις καθυστερήσεις στους αυτοκινητοδρόμους.
dealnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση