GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O μεγαλύτερος κυνηγός Ναζί του Γ' Ράιχ είναι αποφασισμένος να ξετρυπώσει και να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης μέχρι και τον τελευταίο χιτλερικό «υπαλληλίσκο» [βίντεο]

«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής αποτελεί μία τρομερή τραγωδία για την Ελλάδα. Και είναι πολύ επικίνδυνη τάση, ιδίως σε καιρό οικονομικής κρίσ...


«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής αποτελεί μία τρομερή τραγωδία για την Ελλάδα. Και είναι πολύ επικίνδυνη τάση, ιδίως σε καιρό οικονομικής κρίσης. Αν πρόκειται για μόνιμο ή παροδικό φαινόμενο, εξαρτάται από τις εξελίξεις στον τομέα της οικονομίας. Όσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση τόσο μεγαλύτερη στήριξη θα απολαμβάνουν οι νεοναζί στην Ελλάδα».
Με αυτά τα λόγια σχολιάζει την ελληνική εκδοχή του νεοναζισμού, σε σημερινό ρεπορτάζ του Χάρη Καρανίκα για λογαριασμό της εφημερίδας Τα Νέα, ο μεγαλύτερος κυνηγός Ναζί στην ιστορία και διευθυντής του Κέντρου Σιμόν Βίζενταλ στο Ισραήλ, Ευφραίμ Ζούροφ, ο οποίος επί τρεις ολόκληρες δεκαετίες διώκει, εντοπίζει και φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης τους Γερμανούς εγκληματίες που έδρασαν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Και αν οι «μεγάλες κεφαλές», τα υψηλόβαθμα στελέχη του ναζιστικού καθεστώτος έχουν στην πλειοψηφία τους αποβιώσει, αυτό δεν αποθαρρύνει καθόλου τον Ζούροφ, ο οποίος δηλώνει την πρόθεσή του να κυνηγήσει μέχρις εσχάτων και τον τελευταίο χιτλερικό «υπαλληλίσκο» που απλά εξέτισε τη θητεία του ή πρόσφερε τις υπηρεσίες του στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στα τάγματα θανάτου.
Σύμμαχος σε αυτή την εκστρατεία με την ονομασία «Τελευταία Ευκαιρία ΙΙ», σύμφωνα με το δημοσίευμα των Νέων, το ίδιο το δικαστικό σύστημα της Γερμανίας:
«Λόγω της καταδίκης του Τζον Ντέμιανουκ τον Μάιο του 2011, αν κάποιος εκπλήρωσε τη θητεία του σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης ή σε μία ομάδα εκτελέσεων είναι πλέον αρκετό για έναν Γερμανό εισαγγελέα ώστε να τον καταδικάσει», αναφέρει ο ίδιος.
Για το λόγο αυτό, έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία του Βερολίνου, του Αμβούργου και της Κολωνίας ειδικές αφίσες, οι οποίες υπενθυμίζουν στους κατοίκους πως δεν «είναι πολύ αργά» για να βοηθήσουν στη σύλληψη των τελευταίων Ναζί.
Παρακολουθείστε τα παρακάτω σχετικά βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση