GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με Σύριο επιβάτη της Skandinavian Airlines

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν τις 14:000 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν κατά τη διαδικασία απογεί...


Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν τις 14:000 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν κατά τη διαδικασία απογείωσης αεροπλάνου της...

Skandinavian Airlines με προορισμό την Κοπεγχάγη και ενδιάμεσο σταθμό στο Λονδίνο, προκλήθηκε ένταση μέσα στο αεροπλάνο από έναν επιβάτη.

Συγκεκριμένα, ένας Σύριος, ο οποίος είναι φοιτητής στο Λονδίνο, την ώρα που το αεροπλάνο άρχισε να τροχιοδρομεί σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να φωνάζει.

Στο αεροπλάνο επικράτησε πανικός και ο πιλότος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου του Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία.

Το αεροσκάφος διέκοψε την διαδικασία απογείωσης και οι αστυνομικοί κατέβασαν από αυτό τον Σύριο επιβάτη.

Παράλληλα, το σκάφος εκκενώθηκε και αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος των αποσκευών όλων των επιβατών

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο Συριος επιβάτης είχε δώσει το διαβατήριό του στην αστυνομία, για τον συνηθισμένο έλεγχο, και στη συνέχεια επιβιβάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο, ο πιλότος ζήτησε να γίνει αυστηρός έλεγχος στους επιβάτες και τις αποσκευές τους με αποτέλεσμα ο νεαρός να εξαγριωθεί και να αρχίσει να φωνάζει.

Τελικά, ο επιβάτης δεν συνελήφθη αλλά κατέβηκε από το αεροπλάνο, ύστερα από εντολή του πιλότου, ενώ λίγη ώρα αργότερα η πτήση για Κοπεγχάγη πραγματοποιήθηκε κανονικά.

directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση