GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ TV ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα ποσά και οι αμοιβές της τηλεόρασης είναι αστρονομικά! Οι τηλεαστέρες γίνονται διάσημοι σε όλο τον κ...

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα ποσά και οι αμοιβές της τηλεόρασης είναι αστρονομικά! Οι τηλεαστέρες γίνονται διάσημοι σε όλο τον κόσμο και οι πασίγνωστες εκπομπές, προβάλλονται σε πολλές χώρες, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο τα κασέ και τα διαφημιστικά έσοδα...! Με περιουσία που πλησιάζει για το 2013 τα 100 εκατομμύρια δολάρια, ο παραγωγός και εμπνευστής του «X-Factor», αλλά και και του «Βρετανία έχεις ταλέντο», Simon Cowell βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους τηλεοπτικούς αστέρες!
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ραδιοφωνικός παραγωγός και κριτής του «Αμερική έχεις ταλέντο», Howard Stern!
Στην τρίτη θέση είναι ο παρουσιαστής Glen Beck, με περιουσία που αγγίζει τα 90 εκατομμύρια δολάρια.
Oprah Winfrey για ακόμα μια χρονιά είναι τέταρτη με 77 εκατ. δολάρια!
Στην πέμπτη θέση της λίστας είναι ο Dr. Phil, ο ψυχολόγος που αναδείχθηκε μέσα από τις εκπομπές της παρουσιάστριας και κέρδισε αυτή τη σεζόν 72 εκατ. δολάρια.
Έκτος στη λίστα είναι ο πολιτικός σχολιαστής Rush Limbaugh, με 66 εκατ. δολάρια
Ακολουθεί ο Donald Tramp που από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Ιούλιο του 2013 κέρδισε 63 εκατoμμύρια δολάρια με το γνωστό reality «The Apprentice».
Στην όγδοη θέση βρίσκεται ο παρουσιαστής του «American Idol», Ryan Seacrest!
Στην προτελευταία θέση βρίσκεται η Ellen Degeneres με 56 εκατ. δολάρια. ενώ στο Νούμερο 10 είναι η Τζούντι Σάιτλιν, η γνωστή στους Αμερικανούς «Δικαστής Τζουντ», με περιουσία που αγγίζει τα 47 εκατ. δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση