GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

100 χιλιάδες πολίτες στο Βατικανό, για την ολονύκτια προσευχή εναντίον της επίθεσης στη Συρία…

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ Οι θρησκείες κι οι Εκκλησίες όλου του πλανήτη έδωσαν χθες τη δική τους μάχη για την Ειρ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

Οι θρησκείες κι οι Εκκλησίες όλου του πλανήτη έδωσαν χθες τη δική τους μάχη για την Ειρήνη, με ολοήμερη νηστεία και ολονύκτιες παρακλήσεις εναντίον της επίθεσης στη Συρία!
Το Βατικανό μπορεί να...
καυχιέται ότι μπορεί να εκφράσει τους Ελληνορθόδοξους στη Μέση Ανατολή, μιας και μόνον ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσαν απόντες από μια παγκόσμια ημέρα όλων των θρησκειών για την Ειρήνη.
Ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος απέδειξαν ότι δεν αξίζουν και δεν τιμούν τα ράσα τους. Ο τούρκος υπήκοος Βαρθολομαίος για να μην διαταράξει τις σχέσεις του με τον σουλτάνο Ερντογάν, που θέλει την στρατιωτική επίθεση στη Συρία. Ο Ιερώνυμος προτίμησε να συμπλέει με την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τον ΥΠΕΞ Βενιζέλο, που διακαώς εξέφρασε την ταύτιση της κυβέρνησης με τις πολεμικές επιχειρήσεις, αλλά και για συνεχίσει να απορροφά τα κοινοτικά κονδύλια.
Οι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας και το Πατριαρχείο Αντιόχειας, με δύο απαχθέντες Επισκόπους, βρίσκουν συμπαράσταση από όλες τις θρησκείες του πλανήτη, αλλά όχι από το Φανάρι και την Αθήνα… Πληρώνουν το τίμημα να υπερασπίζονται την πατρίδα τους, τη γη τους, να εναντιώνονται στους μισθοφόρους της Αλ Κάιντα και να θέλουν να ζήσουν ειρηνικά -όπως συμβαίνει αιώνες τώρα- στην κοσμική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, την Συρία της ανεξιθρησκίας και της προστασίας όλων των μειονοτήτων!

Οι Ελληνορθόδοξοι Επίσκοποι Συρίας, απαχθέντες από τους «αντάρτες» της Αλ Κάιντα που θέλουν να βοηθήσουν με την επίθεση εναντίον της Συρίας οι «πολιτισμένοι» της δύσης, κατείχαν κυρίαρχη θέση-αίτημα απελευθέρωσης 








4 σχόλια

  1. Εκπαιδευτικός αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 3ο όροφο
    Ημερομηνία: 07/09/2013 22:02

    «Βουτιά» από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Πρέμετής 13 στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, έκανε μία γυναίκα 51 ετών, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα.

    Το πτώμα της μεταφέρθηκε πριν από λίγα λεπτά στο Νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τις συνθήκες του θανάτου της ερευνά η αστυνομία. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις όμως πρόκειται γα αυτοκτονία.

    ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ (ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ-ΠΑΣΟΚ), ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΒΓΙΤΕΣ!!!

    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΤΕ!!!

    ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ;
    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
    LORD JACOB ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
    ΚΑΙ SIR EVELYN DE ROTHSCHILD .
    https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
    ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTOI EΙNAI ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση