GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

24ωρη απεργία στον ΔΟΛ κήρυξε η ΕΣΗΕΑ

Mε 24ωρη απεργία από σήμερα το πρωί στις 09.00 π. μ. έως τις 09 .00 π .μ. της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου, στις εφημερίδες τα περιοδικά και τις ...

Mε 24ωρη απεργία από σήμερα το πρωί στις 09.00 π. μ. έως τις 09 .00 π .μ. της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου, στις εφημερίδες τα περιοδικά και τις ιστοσελίδες του Ομίλου ΔΟΛ, απάντησαν τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕA, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ, αντιδρώντας στις απολύσεις περίπου 30 εργαζομένων.

Συγκεκριμένα η κινητοποίηση αφορά όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς Τύπου , που εργάζονται στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής», τα περιοδικά του Ομίλου καθώς και στις ιστοσελίδες « nea . gr », « vima . gr » και « in . Gr »

Αίτημα των Ενώσεων είναι η άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων, ενώ καλούν τους εργαζομένους σε συνέλευση στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

Όπως καταγγέλλουν, «η εργοδοσία με καταφανή σκληρότητα προχώρησε σε μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων, που για χρόνια έδωσαν την ψυχή τους στην εργασία τους και σημειωτέον μέχρι σήμερα έχουν υποστεί επαναλαμβανόμενες μειώσεις των αποδοχών τους, στο βωμό της διασφάλισης των θέσεων εργασίας τους. Παρά, όμως, τις δεσμεύσεις της περί του αντιθέτου, η εργοδοσία έδειξε το ανάλγητο πρόσωπό της δείχνοντας την πόρτα της εξόδου σε δεκάδες δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση