GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώθηκε το καστ της ταινίας «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι»

Την αποκάλυψη έκανε στο twitter η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, EL James Ένας Βρετανός, ο Charlie Hunnam, και μια Αμερικανίδα, η Dakot...


Την αποκάλυψη έκανε στο twitter η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, EL James

Ένας Βρετανός, ο Charlie Hunnam, και μια Αμερικανίδα, η Dakota Johnson, θα αποτελέσουν, τελικά, το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στην κινηματογραφική μεταφορά του ερωτικού μπεστ σέλερ «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι».

Την αποκάλυψη έκανε μέσω Twitter η συγγραφέας του βιβλίου, El James, βάζοντας τέλος σε μια φημολογία μηνών για το ποίοι θα υποδυθούν τους Christian Grey και Anastasia Steele.

Ο 33χρονος Hunnam έχει γίνει γνωστός κυρίως για ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "Queer as Folk" και το "Sons of Anarchy" (που μεταδίδεται στη NOVA).

Από την πλυρά της η 23χρονη Dakota, που είναι κόρη του γνωστού ως «σκληρού του Μαϊάμι» Don Johnson και της Melanie Griffith, πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Justin Timberlake στο Social Network το 2010.

Πίσω από τις κάμερες αναμένεται να βρεθεί ο Sam Taylor-Johnson.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2014.





protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση