GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Ηράκλειο οι ομογενείς “σωτήρες” με τα 600 δις

Τους χαρακτήρισαν “σωτήρες της απάτης”, μοίρασαν προσδοκίες για την οικονομική επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας με το ... πακέτο των 60...

Τους χαρακτήρισαν “σωτήρες της απάτης”, μοίρασαν προσδοκίες για την οικονομική επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας με το ... πακέτο των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αποτέλεσαν σημείο αντιπαράθεσης και δικαστικών διαμαχών. Ο λόγος για τα μέλη του συλλόγου των Ελλήνων ομογενών End National Dept (Τέλος του Εθνικού Χρέους) που τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν στο Ηράκλειο.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Αρτέμης Σώρρας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα επαναφέρει στο προσκήνιο της “προσφορά” των δισεκατομμυρίων προς την Ελλάδα προκειμένου την οριστική διαγραφή του δημοσιονομικού χρέους. Τον Αρτέμη Σώρρα θα συνοδεύει ο Κρητικής καταγωγής Ελληνοαμερικανός καρδιολόγος Μανόλης Λαμπράκης και από κοινού θα συμμετάσχουν σε σειρά εκδηλώσεων στο Ηράκλειο με κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα τα “πολιτικά παιχνίδια και τραπεζικά κυκλώματα που εμποδίζουν την οργάνωση να προσφέρει 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την οικονομική ενίσχυση της χώρας και τον απεγκλωβισμό της από τις μνημονιακές υποχρεώσεις”

Η αποκάλυψη του “Έθνους”

Στις 5 Απριλίου 2013, και σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε η εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής», το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013), που διερεύνησε την υπόθεση, απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, η οργάνωση END (End of National Debt) έχει συγκεντρώσει 600 δισεκατομμύρια δολάρια τα οποία προτίθεται να δώσει, κάτω από προϋποθέσεις στο ελληνικό κράτος για να αποπληρώσει το χρέος του.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση