GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για χρέος μαμούθ 780.205 € συνελήφθη 67χρονος επιχειρηματίας

Ο 67χρονος διαχειριστής επιχείρησης συσκευασίας τροφίμων, συνελήφθη στη περιοχή της Φαρκαδόνας διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του οφειλές π...

Ο 67χρονος διαχειριστής επιχείρησης συσκευασίας τροφίμων, συνελήφθη στη περιοχή της Φαρκαδόνας διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του οφειλές προς το Δημόσιο.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο trikalavoice.gr ο 67χρονος συνελήφθη, σήμερα (25-09-2013) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 67χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, ο 67χρονος, διαχειριστής επιχείρησης συσκευασίας τροφίμων, συνελήφθη διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 780.205,61 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά την τροποποίηση του με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση