GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Στόχος τους η ιδιωτικοποίηση της αμυντικής βιομηχανίας

Πυρά κατά της κυβέρνησης και της τρόικας εξαπέλυσε το ΚΚΕ, κατηγορώντας τις ότι προωθούν τη συρρίκνωση της αμυντικής βιομηχανίας προ...


Πυρά κατά της κυβέρνησης και της τρόικας εξαπέλυσε το ΚΚΕ, κατηγορώντας τις ότι προωθούν τη συρρίκνωση της αμυντικής βιομηχανίας προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων.
«Τόσο το σχέδιο της τρόικα για 'ξαφνικό θάνατο' των αμυντικών βιομηχανιών και της ΛΑΡΚΟ, όσο και το σχέδιο της κυβέρνησης για εκκαθάριση εν λειτουργία, συγκλίνουν στον κοινό στόχο των μαζικών απολύσεων, της συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησης της αμυντικής και εξορυκτικής βιομηχανίας, με βάση τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων και τις κατευθύνσεις της Ε.Ε..», σχολίασε ο Περισσός.
Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, «για να ανακοπεί ο καταστροφικός δρόμος διάλυσης αυτών των βιομηχανιών και να αξιοποιηθούν όλες οι παραγωγικές δυνατότητες, που διαθέτουν, για την ικανοποίηση κοινωνικών λαϊκών αναγκών, χρειάζεται ριζικά διαφορετικός δρόμος ανάπτυξης, με αποδέσμευση από την Ε.Ε., κοινωνικοποίηση του πλούτου και εργατική-λαϊκή εξουσία».
euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση