GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο αστραφτερό διαμέρισμα της Κάμερον Ντίαζ στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

Τις πόρτες του υπερ-πολυτελούς διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη άνοιξε για πρώτη φορά η Κάμερον Ντίαζ σε γνωστό περιοδικό διακόσμησης. ...


Τις πόρτες του υπερ-πολυτελούς διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη άνοιξε για πρώτη φορά η Κάμερον Ντίαζ σε γνωστό περιοδικό διακόσμησης.
«Είναι λίγο σαν να ζεις μέσα σε ένα κουτί κοσμημάτων με βελούδινο εσωτερικό». Έτσι περιέγραψε στο Elle Decor η δημοφιλής ηθοποιός το πως είναι να μένεις στο συγκεκριμένο διαμέρισμα 2.500 τ.μ. στο West Village που η ίδια σχεδίασε και διακόσμησε με μεταλλικές πόρτες, συρτάρια επενδυμένα με μαύρο μετάξι και αρκετά «αστραφτερά» πράγματα. Επισημαίνοντας ότι «Χρεώνω την αγάπη μου για οτιδήποτε αστραφτερό στις Κουβανέζικες ρίζες μου».

Η ουσία είναι ότι το διαμέρισμα είναι όντως άκρως εντυπωσιακό και -όπως τόνισε και η διακοσμήτρια που την βοήθησε- σε πλήρη αρμονία με την σέξι προσωπικότητα της ιδιοκτήτριας του.







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση