GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπερλουσκόνι απειλεί ότι έχει έτοιμο ένα βίντεο για να ρίξει την κυβέρνηση Λέτα

«Είναι έτοιμο, ο Μπερλουσκόνι θα αποφασίσει πότε θα προβληθεί και προσωπικώς πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σύντομα», δήλωσε στο πρακτορείο ει...

«Είναι έτοιμο, ο Μπερλουσκόνι θα αποφασίσει πότε θα προβληθεί και προσωπικώς πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σύντομα», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, η βουλευτής Ντανιέλα Σαντανκέ.

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα, στο οποίο φέρεται ότι αναγγέλλει την απόφασή του να ρίξει την κυβέρνηση συμμαχίας του πρωθυπουργού Ενρίκο Λέτα, φέρεται να έχει προετοιμάσει ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι .
Το σχόλιο της βουλευτού του κόμματος του «Καβαλιέρε» έγινε πριν από την ειδική συνεδρίαση μιας επιτροπής της ιταλικής Γερουσίας, η οποία καλείται να ψηφίσει εάν θα αποπέμψει τον πρώην πρωθυπουργό από το σώμα αυτό μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης για φοροδιαφυγή.
«Είναι έτοιμο, ο Μπερλουσκόνι θα αποφασίσει πότε θα προβληθεί και προσωπικώς πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σύντομα», δήλωσε η Σαντανκέ.

Η ίδια πρόσθεσε πως εναπόκειται πλέον στο 76χρονο πολιτικό το πότε θα αποφασίσει να ρίξει την κυβέρνηση και πως τα σχόλια στελεχών της κεντροαριστεράς υπέρ της αποπομπής του Μπερλουσκόνι είναι απαράδεκτα.

«Προσωπικά, δεν πιστεύω πως μπορούμε να παραμείνουμε δίπλα στα έδρανα ανθρώπων που θέλουν να γίνουν οι δήμιοι του Μπερλουσκόνι», είπε η Σαντανκέ.

«Υπάρχει κάτι παράλογο στη συμπεριφορά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι αυτή τη στιγμή, κι αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνον από την κατάσταση ενός μεγάλου προσωπικού ψυχικού μαρτυρίου», ανέφερε σε σημερινό πρωτοσέλιδο σχόλιό της η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία ιταλική εφημερίδα Κοριέρε ντελα Σέρα

2 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΡΕΑΛ ΦΜ ,Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ,ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΩΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ;
    Ή ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΓΚ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΞΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 72 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ;
    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το κόμμα που εσύ υποστηρίζεις -Καμμένος- τι λέει ; Λέει ότι θα βγούμε από το κωλοευρώ ;;;
    Δεν νομίζω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση