GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κένυα γνώριζε ότι το εμπορικό κέντρο ήταν στόχος

Ενήμερη ήταν η κυβέρνηση της αφρικανικής χώρας ότι το εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι πολύ πιθανώς να δεχόταν φονική επίθεση. Η ισραηλ...


Ενήμερη ήταν η κυβέρνηση της αφρικανικής χώρας ότι το εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι πολύ πιθανώς να δεχόταν φονική επίθεση.
Η ισραηλινή κυβέρνηση ενημέρωσε την κενυατική, εγκαίρως, για τον αυξημένο κίνδυνο να γίνει ο στόχος φονικής επίθεσης το Εμπορικό Κέντρο στο Ναϊρόμπι, με την ονομασία Westgate - τουλάχιστον 67 άνθρωποι θανατώθηκαν στο εσωτερικό του- όπως αναφέρουν σήμερα κενυατικές πηγές της ασφάλειας, που επιβεβαιώνουν τοιουτοτρόπως τα σημερινά δημοσιεύματα των μεγάλων τοπικών εφημερίδων.
Ενημερώθηκαν εγκαίρως, συγκεκριμένα,«και υπουργοί και στελέχη των σωμάτων ασφάλειας» , ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ζητώντας όμως να παραμείνουν ανώνυμες, μιλώντας στον ανταποκριτή του Γαλλικού πρακτορείου στο Ναϊρόμπι.
epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση