GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτο πανό σε γήπεδο για τη δολοφονία Φύσσα...

Η πρώτη αντίδραση σε αθλητικό χώρο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από στέλεχος της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Δείτε το πανό που αναρτ...

Η πρώτη αντίδραση σε αθλητικό χώρο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από στέλεχος της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Δείτε το πανό που αναρτήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης.
Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Άρη, αίσθηση προκάλεσε το πανό που αναρτήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πρωτεύουσας του Έβρου και αφορούσε στη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από στέλεχος της Χρυσής Αυγής.
Ομάδα νεαρών - μελών αντιφασιστικών οργανώσεων κρέμασαν το συγκεκριμένο πανό, το οποίο έγραφε: "Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ντοπάρουν με έθνος και φυλή. Παύλος Φύσσας, 34 χρονών, νεκρός".
Το πανό έμεινε κρεμασμένο καθ' όλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα. Παράλληλα, τα μέλη των αντιφασιστικών οργανώσεων μοίραζαν φυλλάδια στον κόσμο που προσήλθε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.
Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας, σχεδόν τρία εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δεν αποκλείεται, τις επόμενες ημέρες, να υπάρξουν ανάλογα πανό και σε άλλα γήπεδα της χώρας.
Δείτε το πανό...

Πηγή: thrakisports.gr

1 σχόλιο

  1. Οι νάζι είναι ΝΆΖΙ , όμως δεν είναι μόνοι η ΣΚΟΤΕΙΝΉ ΑΥΓΉ και η κόκκινη προβιά σας λέει τίποτα και αντιπρόεδρε και πρόεδρε ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ;

    Σήμερα στο αίμα του συχωρεμένου Φύσσα περνούν τροπολογία να φυσάνε αύριο το παραδάκι μερικοί...Δεν ελπίζω τίποτα, έτυχε και έμπλεξα μαζί σας γιατί γεννήθηκα στην κιβωτό μαζί με εσάς που όσο αίμα και αν χυθεί δεν είχατε ούτε έχετε πρόβλημα ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή διάταξη με την οποία απαλλάσσονται οι υπόχρεοι σε δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) της υποχρέωσης να δηλώνουν μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών.
    Σημειώνεται πως υπόχρεοι για δήλωση «πόθεν έσχες», είναι ο πρωθυπουργός, οι πολιτικοί αρχηγοί, οι βουλευτές, οι υπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, γενικοί διευθυντές και διευθύνοντες σύμβουλοι των ΝΠΙΔ του Δημοσίου, οι δήμαρχοι, οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί, οι μέτοχοι των εταιρειών μέσων ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι.

    Η διάταξη περιλαμβάνεται σε τροπολογία που επισυνάπτεται στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς των υπεραστικών συγκοινωνιών.

    Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, η διάταξη εξομοιώνει τους εφοπλιστές και τους απλούς μετόχους των ναυτιλιακών εταιρειών, (που δεν είναι υπόχρεοι σε δήλωση πόθεν έσχες) και τους ως άνω δημόσιους λειτουργούς, σε ό,τι αφορά την κτήση ναυτιλιακών μετοχών – κάτι που σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση της ρύθμισης, είναι «θεμιτό και σύμφωνο με την αρχή της ουσιαστικής ισότητας».

    Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ;.. {μήπως πρέπει ΝΑ αρχίζαμε πιστεύουμε μόνο σε αυτή πια; μήπως μας γλιτώσει; και κλείσει μερικούς φυλακή;..}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση