GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γρήγορη καθημερινή καθαριότητα του σπιτιού

Καθαρίστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Το καθάρισμα του σπιτιού είναι μια δουλειά ρουτίνας και ο χρόνος που χρειάζεστε για να το κάνετε να δ...

Καθαρίστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Το καθάρισμα του σπιτιού είναι μια δουλειά ρουτίνας και ο χρόνος που χρειάζεστε για να το κάνετε να δείχνει συμμαζεμένο, είναι ...
υπόθεση 30-45 λεπτών για όλα τα δωμάτια. Σας παρουσιάζουμε μια σειρά από μικρές δουλειές για να συμμαζεύετε κάθε μέρα το σπίτι.

Καθαρίστε το νεροχύτη

Ξεπλύνετε τα πιάτα για να φύγουν τα υπολείμματα τροφών και τα λίπη και στη συνέχεια βάλτε τα στο πλυντήριο. Καθαρίστε το νεροχύτη με σύρμα και σφουγγάρι για να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και την επόμενη μέρα.

Καθαρίστε πάγκους και κουζίνα

Σκουπίστε τα υπολείμματα από τη μαγειρική και την υγρασία με βετέξ ή στεγνό πανί. Προσέξτε τις κεραμικές εστίες και το φούρνο καθώς θέλουν ειδικό καθάρισμα, που μπορείτε να κάνετε πιο περιστασιακά από κάθε μέρα.

Κηλίδες στο πάτωμα

Προτιμήστε να αφήσετε το σφουγγάρισμα για το σαββατοκύριακο και απομακρύνετε τους λεκέδες από το πάτωμα άμεσα με ένα βρεγμένο πανί.

Διπλώστε και κρεμάστε τις πετσέτες

Ακόμα και αν είναι τα πάντα καθαρά, η ακαταστασία χαλάει την προσπάθειά σας. Θα σας πάρει λιγότερο από λεπτό να διπλώσετε και να τακτοποιήσετε τις πετσέτες και τα πανιά της κουζίνας.

Η γρήγορη καθημερινή καθαριότητα του σπιτιούΝιπτήρας

Τρίχες, οδοντόκρεμες και αφροί ξυρίσματος μπορεί να βρωμίζουν το νιπτήρ σας. Χρησιμοποιήστε καθαριστικό και πανί για να τα απομακρύνετε και ξεπλύνετε καλά.

Καθρέφτης και στάμπες

Είναι από τα συχνότερα προβλήματα της νοικοκυράς σε καθημερινή βάση. Η διαδικασία είναι σύντομη αρκεί να έχετε ένα καλό καθαριστικό.

Τουαλέτα

Ρίξτε άφθονη χλωρίνη και αρωματικό για να διατηρήσετε την υγιεινή άρτια στον προσωπικό σας χώρο.

Μπάνιο

Ψεκάστε με καθαριστικό το μπάνιο και την κουρτίνα του για να απομακρύνετε πιθανά μικρόβια και να προλάβετε να αναπτυχθεί μούχλα.

Στρώστε το κρεβάτι σας

Από τις πιο βαρετές διαδικασίες (ιδιαίτερα για τους άντρες λόγω στρατού) κρατά μόλις 2 λεπτά. Τεντώστε το σεντόνι και απλώστε τα καλύμματα και το κρεβάτι σας θα δείχνει τέλειο.

Ρούχα

Μην τα αφήσετε με το που γδυθείτε πάνω στην καρέκλα ή το κρεβάτι. Διπλώστε τα ή αερίστε τα και στη συνέχεια βάλτε τα στη θέση τους ή κρεμάστε τα, για να τα βρείτε ξανά όπως θέλετε.

Η γρήγορη καθημερινή καθαριότητα του σπιτιούΤακτοποιήστε τον καναπέ

Ισιώστε το ριχτάρι (αν υπάρχει) και τακτοποιήστε τα μαξιλάρια σας όπως επιθυμείτε.

Χρησιμοποιήστε σκουπάκι

Με σκοπό να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο σε γενικές καθαριότητες. Χρησιμοποιήστε ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός, για να καθαρίσετε από ψίχουλα και σκόνη σε δύσκολες επιφάνειες (τραπεζάκια, εσωτερικό καναπέ κ.α.).

Τακτοποιήστε τραπέζια

Ξεσκονίστε τα, τεντώστε τα τραπεζομάντηλα και βάλτε στη θέση ό,τι έχουν πάνω. Τα περιοδικά και τα βιβλία που βρίσκονται στο σαλόνι καλό θα ήταν να πάνε κάτω από το τραπέζι του καφέ.
flowmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση