GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Οι εργαζόμενοι που πρόσκεινται στον Γιώργο Παπαλιό, πρώην Πρόεδρο του Ε.Κ.Κ., και που είχαν εκφραστεί υπέρ του, γλύφουνε τώρα την νέα Διο...

Οι εργαζόμενοι που πρόσκεινται στον Γιώργο Παπαλιό, πρώην Πρόεδρο του Ε.Κ.Κ., και που είχαν εκφραστεί υπέρ του, γλύφουνε τώρα την νέα Διοίκηση Λυκουρέση-Αγγελοπούλου-Μάρκαρη.
Ευτυχώς είναι ελάχιστοι υπέρ του Γ. Παπαλιού. Μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Έτσι λοιπόν 2 από αυτούς πήραν μια μεγάλη αφίσα-κάδρο της ταινίας του Αγγελόπουλου (από τον Μελισσοκόμο), που το είχαν καταχωνιάσει και το κρέμασαν στην σκάλα από όπου θα ανεβαίνει η Φοίβη Αγγελοπούλου.
Η μια από αυτές που κρέμασαν το κάδρο, η Ιλιάνα Ζαχοπούλου, έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον Γ. Παπαλιό και είναι αυτή που προξένεψε το deal με την προσωπική της φίλη , κυρία Μπέμπα Λουκαΐτη, ιδιοκτήτρια του νέου κτιρίου που στεγάζεται το Ε.Κ.Κ. στην Ακρόπολη, μετά την μεταφορά του από το Σύνταγμα.
Άραγε, θα ψάξει η νέα διοίκηση την σύμβαση Παπαλιού-Ζαχοπούλου-Λουκαΐτη για το πανάκριβο αυτό κτίριο;
Θα ψάξει η νέα διοίκηση την αγορά-προκαταβολή του οικοπέδου στην Ιερά Οδό;
Ή καλύτερα να μπει Εισαγγελέας; Είδωμεν.....
Πάντως το θέμα έχει ζουμί...
Χρήστος Κ.
Περαστικός από το Ε.Κ.Κ, που είδε, άκουσε και έφριξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση