GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος αξονικός τομογράφος στο Αχιλλοπούλειο

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 υπεγράφησαν από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σε συνεργασία με την Υφυπουργό Υγείας κα Ζέττα Μακρ...


Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 υπεγράφησαν από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σε συνεργασία με την Υφυπουργό Υγείας κα Ζέττα Μακρή οι εγκρίσεις σκοπιμότητας για τα παρακάτω έργα...
1.Προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου

2.Προμήθεια ιατροτεχνικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Βόλου (μηχανήματα αιμοκάθαρσης, αναπνευστήρες ΜΕΘ, καρδιογράφοι, χειρουργικά τραπέζια, αναισθησιολογικό συγκρότημα, κ.λ.π).

3.Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα Κέντρα Υγείας του νομού Μαγνησίας

Για την επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας αυτής, σημαντική ήταν η συμβολή του Γενικού Γραμματέα κ. Π. Καλλίρη, του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ .Λ. Μακρή, του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Κ. Καραμπάτσα και του Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Χ. Μπαλή.

Επίσης, αξίζει να τονισθεί ότι η Υφυπουργός Υγείας κα Ζέττα Μακρή είχε ζητήσει από την νεοδιορισθείσα Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου την άμεση ένταξη νέων έργων ΕΣΠΑ στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, από τη στιγμή που μέχρι τώρα δεν είχε ενταχθεί κανένα έργο ΕΣΠΑ. Το μοναδικό έργο ΕΣΠΑ ήταν η έγκριση Βιωσιμότητας και Σκοπιμότητας του έργου της ανέγερσης του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, η έγκριση της οποίας έγινε την 9 Αυγούστου 2013 μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Υφυπουργού Υγείας κας Ζέττας Μακρή και του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

"Έχοντας ως πρωταρχικό μας μέλημα την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες του νομού μας, είμαστε βέβαιοι ότι οι ανωτέρω εγκρίσεις σκοπιμότητας που υπογράφηκαν , αφορούν έργα απολύτως απαραίτητα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και θα παράσχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες της Μαγνησίας", τόνισε η κα Ζέττα Μακρή.

Τέλος, η Υφυπουργός Υγείας κα Ζέττα Μακρή ζήτησε από την νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου την έγκαιρη κατάθεση των Τεχνικών Δελτίων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό, να υπογραφούν τάχιστα οι πράξεις ένταξης αυτών των έργων ΕΣΠΑ για το Νοσοκομείο Βόλου. Άλλωστε, ανάλογη διαδικασία ακολουθήθηκε, με απόλυτη επιτυχία και ταχύτητα και για το έργο της ανέγερσης του Κέντρου Υγείας Σκιάθου.

almyrosinfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση