GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Συμπλοκή θηροφυλάκων με λαθροκυνηγούς!

Συμπλοκή μεταξύ λαθροκυνηγών και θηροφυλάκων σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη θέση Χαρακιές στα όρια του χωριού Κλεινδιά με το δρ...


Συμπλοκή μεταξύ λαθροκυνηγών και θηροφυλάκων σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη θέση Χαρακιές στα όρια του χωριού Κλεινδιά με το δρυόδασος της Φολόης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, οι θηροφύλακες εντόπισαν 5 άτομα να επιδίδονται παράνομα στο κυνήγι αγιογούρουνου (στις 15/9 ξεκινά η κυνηγετική περίοδος), έχοντας μάλιστα σκοτώσει θηλυκό αγριογούρουνο που μόλις είχε γεννήσει τρία μικρά γουρούνια.

Οι 5 λαθροκυνηγοί αρνήθηκαν τον έλεγχο των θηροφυλάκων, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να ακολουθήσει συμπλοκή.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ακολούθησε καταδίωξη, στην οποία συμμετείχε και η Αστυνομία και το δασαρχείο Πύργου με επικεφαλής τον δασάρχη κ.Λάττα.

Οι λαθροκυνηγοί αναζητούνται από τις Αρχές, ενώ κατασχέθηκε το αγροτικό αυτοκίνητό τους και τα δύο κυνηγετικά σκυλιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θηροφύλακες παρακολουθούσαν τους λαθροκυνηγούς και τους προέβησαν σε έλεγχο όταν διαπιστώθηκε η έκνομη πράξη τους.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου καταδίκασε ευθέως την ενέργεια και τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες δεν ανήκουν σε ανθρώπους που θέλουν να βρίσκονται στις τάξεις των κυνηγών.
http://www.patrisnews.com

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση