GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιοι πωλητές κλήθηκαν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο... χορό

Η βρετανική εταιρεία λιανικού εμπορίου ηλεκτρονικών ειδών Currys ζήτησε συγγνώμη παραδεχόμενη ότι...


Η βρετανική εταιρεία λιανικού εμπορίου ηλεκτρονικών ειδών Currys ζήτησε συγγνώμη παραδεχόμενη ότι...
υποχρέωνε όσους περνούσαν από συνέντευξη για να προσληφθούν σε ένα από τα καταστήματά της ως βοηθοί πωλητών να... χορεύουν.

Οι άνθρωποι που ζητούσαν εργασία και περνούσαν από ομαδική συνέντευξη στο κατάστημα της Currys στο Κάρντιφ της Ουαλίας αναγκάζονταν να χορεύουν στο πλαίσιο μιας «άσκησης» ομαδικού πνεύματος εργασίας. Η εταιρεία διευκρίνισε ότι ο... χορός δεν περιλαμβάνεται στις καθιερωμένες διαδικασίες επιλογής προσωπικού που εφαρμόζει.

«Νομίζω ότι όλοι αρχικά το πήραν ως αστείο. Όμως εκείνοι σοβαρολογούσαν», είπε ένας από τους υποψηφίους πωλητές, ο Άλαν Μπέικον, μιλώντας στο BBC. «Κατέληξα να χορεύω το Around the World κάνοντας ηλίθιες κινήσεις σαν ρομπότ, ενώ ήμουν κουστουμαρισμένος, μπροστά σε μια ομάδα αγνώστων. Ένας άλλος, ένας μεσήλικας, έμοιαζε πολύ αναστατωμένος ενώ χόρευε ραπ», πρόσθεσε.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε η Currys ανακοίνωσε ότι δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο και ότι διεξάγει εσωτερική έρευνα για την υπόθεση.

«Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι που μια από τις διευθυντικές ομάδες στο εν λόγω κατάστημα δεν ακολούθησε τις επίσημες διαδικασίες πρόσληψης. Ζητούμε συγγνώμη από τους ενδιαφερόμενους. Τους καλέσαμε όλους να περάσουν από άλλη συνέντευξη στην οποία θα τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δείξουν πώς μπορούν να συμβάλουν στην εταιρεία μας», τόνισε στην ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση