GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαθεσιμότητα και ΕΔΕ για τον αστυνομικό στο Ρέθυμνο

Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας στον 47χρονο Αρχιφύλακα από το Ρέθυμνου που συνελήφθη να κατέχει παράνομα...


Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας στον 47χρονο Αρχιφύλακα από το Ρέθυμνου που συνελήφθη να κατέχει παράνομα πυρομαχικά ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθηκευτικούς χώρους φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, στο γραφείο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(1.456) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων
(17) πυροκροτητές
γεμιστήρας πυροβόλου όπλου
πλαστική θήκη χειροβομβίδας με λαβή και πυροκροτητή.
Επιπλέον βρέθηκαν δύο (2) φορητοί Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, εννέα συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (4 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι - 5 USB Sticks), τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και δέκα (10) κάρτες κινητής τηλεφωνίας (Sim), που θα εξεταστούν περαιτέρω.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση