GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη Μιχελογιαννάκη στον Εισαγγελέα Ηρακλείου

Επίσκεψη του Γιάννη Μιχελογιαννάκη στον Εισαγγελέα Ηρακλείου με αίτημα, την διενέργεια εισαγγελικής έρευνας όσον αφορά τις τυχόν ποι...


Επίσκεψη του Γιάννη Μιχελογιαννάκη στον Εισαγγελέα Ηρακλείου με αίτημα, την διενέργεια εισαγγελικής έρευνας όσον αφορά τις τυχόν ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, επισκέφτηκε σήμερα τον Εισαγγελέα Ηρακλείου όπου του παρέδωσε επιστολή με την οποία αιτείται την διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για τυχόν ποινικές ευθύνες της Κυβέρνησης.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης επικαλούμενος την γνώση, την ανοχή και την καθυστερημένη αντίδραση της Κυβέρνησης όσον αφορά τους φόνους και τις έκνομες πράξεις της Χρυσής Αυγής, ζήτησε από τον κ. Εισαγγελέα να εξετασθεί χωριστά το κάθε ποινικό αδίκημα που διέπραξε η Χρυσή Αυγή και να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση