GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους ο Θ. Θεοφίλου

Το νέο εκπρόσωπο της ε/κ πλευράς στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους Θεόφιλο Θεοφίλου καλωσορίζει με ανακοίνωσή της η ΔΕ...


Το νέο εκπρόσωπο της ε/κ πλευράς στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους Θεόφιλο Θεοφίλου καλωσορίζει με ανακοίνωσή της η ΔΕΑ. Ο κ. Θεοφίλου, ο οποίος...

αντικατέστησε τον Άριστο Αριστοτέλους, ανέλαβε καθήκοντα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η ΔΕΑ στην ανακοίνωσή της εκφράζει ευχαριστίες στον κ. Αριστοτέλους για τη συνεισφορά του στην Επιτροπή, ενώ σημειώνει ότι ο αντικαταστάτης του, Θεόφιλος Θεοφίλου κατέχει βαθιά γνώση των θεμάτων της Επιτροπής, έχοντας υπηρετήσει ως εκπρόσωπος της ε/κ πλευράς στη ΔΕΑ κατά τη σύσταση της Επιτροπής το 1981.

«Από τότε, είχε μια διακεκριμένη διπλωματική καριέρα, υπηρετώντας μεταξύ άλλων ως Πρέσβης στην Ινδία, τη Γερμανία και την ΕΕ», αναφέρει.

Η ΔΕΑ εκφράζει επίσης την πεποίθησή της ότι ο κ. Θεοφίλου θα διαδραματίσει αποφασιστικό ρόλο, βοηθώντας την Επιτροπή να αυξήσει περαιτέρω τον αριθμό των ταυτοποιήσεων των αγνοουμένων.

Επίσης, σημειώνει ότι το 2013 αποτελεί ήδη χρονιά ρεκόρ, καθώς μέχρι σήμερα έχουν αναγνωριστεί και επιστραφεί στις οικογένειες τους, 90 λείψανα αγνοουμένων.

Τέλος, η ΔΕΑ καλωσορίζει τον Florian von König, ο οποίος αντικατέστησε τον Oleg Egorov στη θέση του Ειδικού Συμβούλου της Επιτροπής.

philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση