GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Μιχελογιαννάκη με την Διοίκηση του ΕΚΑΒ...

«Συνάντηση του Μιχελογιαννάκη με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ, σχετικά με την επιστολή που έστειλε στον Εισαγγελέα, για τον άδικο θάνατο του Παύ...

«Συνάντηση του Μιχελογιαννάκη με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ, σχετικά με την επιστολή που έστειλε στον Εισαγγελέα, για τον άδικο θάνατο του Παύλου Φύσσα» 

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, σήμερα, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ, παρουσίασε την επιστολή που πριν από δύο μέρες είχε στείλει στον Εισαγγελέα, όσον αφορά τη σχέση του άδικου θανάτου του Παύλου Φύσσα, με τη στάση του ΕΚΑΒ, ζητώντας διαλεύκανση σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ορίστηκε συνάντηση με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ, η οποία και πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της εκπομπής.

Ο βουλευτής επισκέφθηκε την Κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ και συνομίλησε με τους κάτωθι:
Δημήτρη Παπαγιαννίδη, πρόεδρο Δ.Σ. ΕΚΑΒ
Αριστομένη Συγγελάκη, αντιπρόεδρο Δ.Σ. ΕΚΑΒ
Δημήτρη Πύρρο, διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας
Γεράσιμο Λασκαράτο, επικεφαλή υπηρεσιακού κέντρου
Χρήστο Μαλτέζο, υπεύθυνο γραφείου κίνησης
Γιάννη Χούσο, πρόεδρο σωματείου εργαζομένων
Χρήστο Μπαρκανίκα, μέλος Δ.Σ. σωματείου εργαζομένων
Φάνη Τσιατσιάνη, μέλος Δ.Σ. σωματείου εργαζομένων
Δήμητρα Κουζέλη, προϊσταμένη τεχνικών υπηρεσιών

Αφού τους έθεσε τα ερωτήματα που ο ίδιος ζητάει να απαντηθούν, όπως:
  1. Πόσα ασθενοφόρα υπήρχαν στη συγκεκριμένη νυχτερινή βάρδια;
  2. Πόσα από αυτά τα ασθενοφόρα, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δήλωναν κωλυόμενα;
  3. Τι ώρα ακριβώς, κάθε ένα από αυτά, είχε λάβει σήμα και το λόγο κωλύματος καθενός από αυτά;
  4. Αποτύπωμα ιατρικών πράξεων και αν έγιναν.

Απαίτησε η απάντηση να δοθεί , όχι από τα στοιχεία των βιβλίων του τηλεφωνικού κέντρου, αλλά από απομαγνητοφώνηση των σχετικών συνομιλιών.

Όλοι οι παραπάνω συνομιλητές του, αφού άκουσαν τα αιτήματα του βουλευτή και αφού τον ξενάγησαν σε όλους τους χώρους της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΚΑΒ, του παρουσίασαν στοιχεία όπου διαφαίνεται ότι :
1.       Αυξήθηκε το έργο του ΕΚΑΒ, λόγω κλεισίματος νοσοκομείων
2.       Με βάση συγκεκριμένα στοιχεία, το συνεργείο αυτό καλύπτει με 10.000 περίπου επισκέψεις, ακόμα και το ΕΣΥ, τους Δήμους, την Πυροσβεστική κ.α.
3.       Οι εργαζόμενοι πολλές φορές ξεπερνούν τα ωράριά τους και με κατάθεση ψυχής καλύπτουν καθημερινές ανάγκες, για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ.
Επίσης,
1.       Του ζήτησαν να βοηθήσει στην ενίσχυση του προσωπικού, αφού υπάρχει ήδη προέγκριση για 200 περίπου θέσεις.
2.       Του ζήτησαν να βοηθήσει στη θεσμοθέτηση της επείγουσας ιατρικής
3.       Του ζήτησαν να συνδράμει στην προσπάθεια της Διοίκησης: για ψηφιακή σύγκληση, για την επιτυχή κατάληξη του διαγωνισμού για 199 νέα αυτοκίνητα, για θεσμοθέτηση αντικειμενικού συστήματος τοποθετήσεων μετακινήσεων

Ο βουλευτής, τέλος, δήλωσε ότι κατανοεί τα προβλήματα και τον αγώνα της Διοίκησης και των εργαζομένων, δεσμεύτηκε στο να συμβάλει στα δίκαια αιτήματά τους, συγχρόνως όμως, περιμένει και τις απαντήσεις που ζήτησε από την απομαγνητοφώνηση των σχετικών συνομιλιών, ώστε όλα να απαντηθούν ως φόρος τιμής στον άδικο θάνατο του Παύλου Φύσσα.


2 σχόλια

  1. H «ενασχόληση με τον νεκρό (Π.Φύσσα)» κατά τον κο Μιχελογιαννάκη στηρίζεται… στην συκοφαντία των πάντων...αλλά μάλλον μόνο ΟΝ CAMERA

    Ύστερα από ένα μοναδικό κρεσέντο κραυγών και δημαγωγίας εναντίον του ΕΚΑΒ αλλά και άλλων υπηρεσιών… τελικά όταν δεν ήξερε πως τον καταγράφουν τα πήρε όλα πίσω!

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ:
    Ενώ ο κατά τα άλλα συμπαθής κος Μιχελογιαννάκης, ωρυόταν στον ΣΚΑΙ το πρωί (21-09-2013) εναντίον του ΕΚΑΒ, προσάπτοντας ευθύνες δεξιά και αριστερά αναφέροντας προσωπικές του έρευνες περί καθυστέρησης του ασθενοφόρου (;) αλλά και περί των γνώσεων των διασωστών… (ήξερε τα πάντα ο άνθρωπος…) τελικά κατόπιν της παρέμβασης του προέδρου του ΕΚΑΒ (Παπαγιαννίδη Δημήτρη) άρχισε να τα αλλάζει (εκεί θυμήθηκε την ιατρική του ιδιότητα) … μέχρι να καταλήξει (με την προτροπή του κου Αυτιά) στην Κεντρική Διοίκηση του οργανισμού… όπου (αφού πήγε μετά από 2-3 ώρες και κατόπιν αλλεπάλληλων κλήσεων…) απλά ανακαλεί… (ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ… ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΕΚΑΒ…ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ...).

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

    https://vimeo.com/75159361

    Ο νοών νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλετε να μας διευκρίνισετε ποιες είναι οι ενέργειες των διασωστών του ΕΚΑΒ στο σημείο; περιμένουμε όλο αγωνία να μας διαφωτίσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση