GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Πως αποκαλούνται οι αιρετοί που έκαναν καταχρήσεις;

Επανέρχεται η Κουμουνδούρου στην κόντρα που ξέσπασε με αφορμή το σχόλιο του Αλ. Τσίπρα για «φθαρμένους βλαχοδημάρχους που πρέπει να σαρ...

Επανέρχεται η Κουμουνδούρου στην κόντρα που ξέσπασε με αφορμή το σχόλιο του Αλ. Τσίπρα για «φθαρμένους βλαχοδημάρχους που πρέπει να σαρωθούν». Ακόμα περιμένουμε μια απάντηση από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για το πώς οι ίδιοι αποκαλούν τα στελέχη τους τα οποία, ως αιρετοί στην τοπική αυτοδιοίκηση, διασπάθισαν δημόσιο χρήμα, έκαναν καταχρήσεις και κομπίνες και, παρόλα αυτά, θεωρούνταν έντιμοι άνθρωποι, όπως π.χ. αποκαλούσε ο κ. Σαμαράς τους φίλους του, κ. Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Όσο δε για το ποιος προσβάλλει τους πολίτες που εξέλεξαν τους συγκεκριμένους αιρετούς, αυτοί είναι προφανώς οι ίδιοι οι αιρετοί, που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη τους, και θα ήταν προκλητικό αν οι κ. Μιχελάκης και Ασκούνης θεωρούσαν συνυπεύθυνους τους πολίτες για τους αιρετούς που παρανόμησαν» κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

3 σχόλια

  1. ΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΟΦΟΡΟ ΑΛΕΞΗ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΒΑΡΩΝΟ ΤΟΝ ΘΡΑΝΙΟΣΠΑΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που κτυπούν το Συριζα για τους Βλαχοδημαρχους απλα ειναι υποστηρικτές αυτών των απατεώνων που επερναν το χρίσμα απο τα κόμματα εξουσίας ύστερα απο τις τρίπλες συναλλαγές (υποψήφιοι δήμαρχοι-κόμματα-ολιγαρχία εργολάβων και προμηθευτών δημοτικών έργων) και δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν για τη χωρα και τους φορολογουμενους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑΓΑΡΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ.ΑΛΛΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση