GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο των παραιτήσεων - σοκ στην ΕΛΑΣ. "Διαφωνούσαμε" απαντούν οι δύο στο υπουργείο...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. Ποιο είναι το παρασκήνιο των παραιτήσεων των δύο ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ -του γενικού επιθεωρητή Νοτ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Ποιο είναι το παρασκήνιο των παραιτήσεων των δύο ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ -του γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας, Ιωάννη Δικόπουλου και του γενικού αστυνομικού διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Απόστολου Κασκάνη- που αποκάλυψε πρώτο το Press-gr;
Οι διαρροές που γίνονται από το υπουργείο Δημ. Τάξης υποστηρίζουν ότι υποχρεώθηκαν σε παραίτηση λόγω αδράνειας στην αντιμετώπιση περιστατικών χρυσαυγίτικης βίας.
Άλλη εκδοχή φέρονται να δίνουν οι δύο παραιτηθέντες. Και κατά τις πληροφορίες παραιτήθηκαν διαφωνώντας με την τακτική που θέλει να εφαρμόσει η ηγεσία της ΕΛΑΣ ως προς τις συλλήψεις και την αντιμετώπιση παράνομων πράξεων από εδώ και πέρα. 

2 σχόλια

  1. Δυστυχώς, η κυβέρνηση επικοινωνιακά στρέφει ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης προς τη Χ.Α, ηρωοποιώντας την ως διωκόμενη. Ταυτόχρονα δημιουργεί υπόγεια σιωπηλά ρεύματα ψηφοφόρων προς την Χ.Α. Χώρια που δημιουργεί τεράστιο ζήτημα στα σώματα ασφαλείας, αφού όλοι θα είναι εν δυνάμει ύποπτοι, αλλά και στρέφει ένα μέρος της κοινής γνώμης εναντίον τους χωρίς αποδείξεις. Αυτό αποτελεί μεγάλη γκάφα επικοινωνιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η κυβέρνηση Τσολάκογλου νομίζει ότι με την προπαγάνδα που απευθύνεται σε κρετίνους, γιατί μόνο κρετίνοι θα πιστέψουν ότι Η ΧΑ επίσημα έβαλε τον τρελό να σκοτώσει, θα επιπλεύσει πλανάται πλάνην οικτρά.
    Ο επικοινωνιακός παροξυσμός κατά της ΧΑ με γελοία επιχειρήματα του τύπου "βρέθηκαν κροτίδες και κράνη" ή από τους ίδιους που πρόδωσαν την Ελλάδα έχει καταντήσει εμετικός.
    Ναι η ΧΑ είναι φασιστική αλλά το ίδιο είναι και η ΝΔ, το Πασόκ και το ΚΚΕ (η ΔΗΜΑΡ είναι απλά μαλάκες) και από πάνω έχουν κατακλέψει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση