GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

N. Νικολόπουλος: "Λέτε το επόμενο Σ/Κ να συλλάβουν τον Τσίπρα;"


6 σχόλια

  1. Ερώτηση :
    Πριν δύο μέρες 100 μέλη της "εγκληματικής οργάνωσης" οπαδών του ΠΑΟ επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι και μαχαίρωσαν έναν 23 χρονο. Επιπλέον, μέλη της ίδια "εγκληματικής οργάνωσης" πέταξαν βόμβες μολότωφ στη Σχολή Ευελπίδων κατά άλλων οπαδών.

    Το Υπουργείο και άλλες υπηρεσίες θα ασχοληθούν με τις "εγκληματικές οργανώσεις" στο χώρο των συνδέσμων όλων των ομάδων ; Θα βρουν στοιχεία για τη δράση τους εδώ και δεκαετίες στο χώρο του αθλητισμού ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε τόσο γελοιοι. Απειλουσατε με τάγματα εφόδου και αντί γι'αυτο είστε στα σπίτια σας και κοπιαρετε σχόλια της πλάκας. Είστε μεγάλες κότες και ο αρχηγός σας με τα πρωτοπαλίκαρα του θα περάσουν ωραία στη μπουζου με τους αφγανους και τα πακιστανια.

      Διαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ. ΟΣΟΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ. ΟΣΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΜΗΠΩΣ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ 30%...ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α, ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2014, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 200 ΕΩΣ 1000% ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΗΔΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ FIMOTRO ΚΑΙ ΤΟ OLYMPIA.GR Η Χ.Α ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ. ΣΤΟ IN.GR ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Χ.Α ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ 30%, ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ "ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΕΙ",ΕΝΩ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΣΟΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Χ.Α ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι δεν έχετε συλληφθεί ακόμη είσαστε στο internet και κοπιαρετε σχόλια. Όταν αυτά θα σταματήσουν μάλλον θα σας έχει χτηπησει ο εισαγγελέας την πόρτα. Σε λίγες μέρες δε θα έχει μείνει κανείς σας έξω φασισταρια για να βρωμιζει τον αέρα πού αναπνεουμε.

      Διαγραφή
  3. Μάθαμε από το πόρισμα του αντεισαγγελέα οτι είναι εγκληματική οργάνωση από την ημέρα ιδρύσεως της...από το 1987!!!Τώρα βρέθηκαν τα στοιχεία, έπειτα από 26 χρόνια? Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα έλεγαν κάποιοι νομοταγείς πολίτες της πολιτικής & ΜΜΕ...Ο νομοταγής πρώτος τω λίθω βαλλέτω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ το λίθο τον εφαγες στο κεφάλι μικρος και από τότε δεν πας καλά υπουλε χρυσαυγητη.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση