GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπηρεσία για καταγγελίες περιστατικών διαφθοράς από τη Διεθνή Διαφάνεια

Υπηρεσία υποδοχής καταγγελιών που αφορούν σε περιστατικά διαφθοράς θέτει σε λειτουργία η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια ...


Υπηρεσία υποδοχής καταγγελιών που αφορούν σε περιστατικά διαφθοράς θέτει σε λειτουργία η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια - Ελλάς».

Σε αυτήν μπορεί να απευθύνεται κάθε πολίτης, προκειμένου να λάβει καθοδήγηση για το πώς να κινηθεί και για το πού μπορεί να απευθυνθεί ώστε να υπάρξει αποτελεσματική αντιμετώπιση της καταγγελίας του.

Οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στην υπηρεσία, που φέρει το όνομα «Διάφανεια Τώρα», με τρεις τρόπους:
Κλήση στη Γραμμή Υποστήριξης 101 90 (Μέρες και ώρες λειτουργίας:Δευτέρα & Παρασκευή: 15.00μ.μ. – 19.00μ.μ., Τετάρτη: 10.00π.μ. – 14.μ.μ.)
Online καταγγελία
Εκτύπωση φόρμας (από το transparency.gr/diafaneiatora), συμπλήρωση και αποστολή της στα γραφεία της ΜΚΟ (Θέτιδος 4, 115 28, Αθήνα).

Η «Διαφάνεια Τώρα!» λειτουργεί με την υποστήριξη της ομάδας νομικών της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος και τη βοήθεια εκπαιδευμένων εθελοντών.

«Σκοπός μας είναι η συνδρομή για την επίλυση των προβλημάτων που προκαλεί η διαφθορά, ο εντοπισμός φορέων και υπηρεσιών ευάλωτων στη διαφθορά και η προώθηση συστημικών αλλαγών που θα βελτιώσουν την καθημερινή ζωή όλων των πολιτών», δήλωσε ο νομικός σύμβουλος της υπηρεσίας, Βασίλης Σωτηρόπουλος.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση