GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Αθήνα με το ερωτικό τρίγωνο δημάρχου, συζύγου και ιερέα

Σάλο και πλήθος πικάντικων σχολίων έχει προκαλέσει το χθεσινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «Espresso της Κυριακής» που έφερε στο φως την ...

Σάλο και πλήθος πικάντικων σχολίων έχει προκαλέσει το χθεσινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «Espresso της Κυριακής» που έφερε στο φως την πρωτοφανή ροζ ιστορία σε θέρετρο της ανατολικής Αττικής με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο, τη γυναίκα του, τον ιερέα του κεντρικού ναού και τη σύζυγό του!

Ο λόγος για την ερωτική περιπέτεια της άτακτης γυναίκας του 62χρονου δημάρχου και του ιερέα που έγιναν τσακωτοί στα πράσα από την παπαδιά, η οποία ανέλαβε τον ρόλο του ντετέκτιβ και κατάφερε να ξεσκεπάσει την παράνομη σχέση που μέχρι πρόσφατα παρέμενε εφτασφράγιστο μυστικό.

Πανέμορφη, γοητευτική, ξανθιά και με ενεργή δράση σε αρκετούς φορείς και συλλόγους της τοπικής κοινωνίας, η άτακτη δημαρχίνα, που είναι αρκετά νεότερη από τον σύζυγό της, είχε την ευκαιρία να ξεκλέβει χρόνο για να βλέπει κρυφά τον ρασοφόρο εραστή της, αφού ο 62χρονος άντρας της ήταν συνεχώς απασχολημένος με επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν είχε καταλάβει τι παιζόταν πίσω από την πλάτη του. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με την παπαδιά. «Μυρίστηκε» το ερωτικό παραστράτημα του συζύγου της και εγκατέστησε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο υπόγειο του σπιτιού της προκειμένου να αποκαλύψει από πρώτο χέρι τις «ροζ» συναντήσεις του παράνομου ζευγαριού.

Πράγματι, η ιδέα της παπαδιάς δεν άργησε να φέρει καρπούς, αφού η κάμερα που κατέγραφε τα πάντα στο υπόγειο αποτύπωσε με πλήρη ευκρίνεια μια από τις μυστικές φλογερές συναντήσεις του ιερέα συζύγου της και της γυναίκας του δημάρχου, που μάλιστα είναι μητέρα δύο παιδιών. Οπως ήταν φυσικό, το καυτό νέο κυκλοφόρησε γρήγορα στην τοπική κοινωνία και έγινε θέμα συζήτησης στα στέκια του τουριστικού θερέτρου, με αποτέλεσμα η ιστορία να γίνει ακόμη και ανέκδοτο! Την ίδια στιγμή οι «κακές γλώσσες» προχώρησαν ακόμη περισσότερο και πρόσθεσαν αρκετές πικάντικες λεπτομέρειες στο παράνομο love story, καθώς επέμεναν ότι ο πραγματικός στόχος του ιερέα δεν ήταν η σύζυγος, αλλά ο ίδιος ο δήμαρχος, ο οποίος όμως είχε αρνηθεί τον έρωτά του.

Η υπόθεση έφτασε και στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, με τους υπευθύνους να αποφασίζουν, προκειμένου να σταματήσει το σούσουρο, να περάσουν σε έκτακτη μετάθεση του ιερέα από τον κεντρικό ναό του δημοφιλούς θερέτρου. Ωστόσο η κίνηση αυτή είχε αποτέλεσμα να ξαναφουντώσουν τα σχόλια, καθώς θεωρήθηκε ως επιβεβαίωση της «ροζ» ιστορίας μεταξύ του ρασοφόρου και της γοητευτικής γυναίκας του δημάρχου. Ετσι, η κεντρική πλατεία της περιοχής, η οποία είναι γεμάτη με καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, σείεται καθημερινά από το τραγούδι «Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα» της Γωγώς Τσαμπά, αλλά και το remix τραγουδιού των Art Company, το οποίο φέρει στον τίτλο το όνομα της συζύγου του δημάρχου!

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση