GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχωρεί ο Φελίπε Μάσα από τη Ferrari κι επιστρέφει ο Κίμι Ραϊκόνεν

Ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Φελίπε Μάσα από την ομάδα της Ferrari, έγινε γνωστό και το όνομα του αντικαταστάτη του....

Ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Φελίπε Μάσα από την ομάδα της Ferrari, έγινε γνωστό και το όνομα του αντικαταστάτη του.

Στο Μαρανέλο επιστρέφει ο Κίμι Ραϊκόνεν και απομένει μόνο ν' ανακοινωθεί επισήμως η επάνοδός του!

"Από το 2014 δεν θα ανήκω στην ομάδα της Ferrari. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου για όλες τις απίστευτες στιγμές που έζησα σε αυτήν και για τις νίκες που μου έδωσαν την ευκαιρία να πετύχω. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου και την οικογένεια μου, αλλά και τους σπόνσορες μου.
Είχα πάντα από όλους την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια. Στους επόμενους αγώνες ως τη λήξη του πρωταθλήματος δεν θα καταθέσω τα όπλα, αντίθετα θα πιέσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για το 2014 δεν έχω ακόμη βρει ομάδα, αλλά θα ήθελα μία που θα μου προσφέρει ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ώστε να κερδίσω πολλούς ακόμα αγώνες αλλά και να διεκδικήσω παγκόσμιο τίτλο, πράγμα που παραμένει ο μεγάλος μου στόχος. Σας ευχαριστώ όλους", ανέφερε ο Μάσα που συνεργάστηκε με τη Ferrari επί οκτώ έτη.
Ο "Iceman" Ραϊκόνεν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "BBC, φέρεται να έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης και αυτό θα ενεργοποιηθεί από το 2014.

Πάντως, ο Βραζιλιάνος πιλότος αν και αποχωρεί από τη Ferrari μένει πιστός σε αυτή κι ας δέχεται πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος από τους αστυνομικούς. Χθες, οδηγώντας τη δική του ασημί Ferrari 458 δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, ενώ κατευθυνόταν προς τη Μόντσα γεγονός που του κόστισε ψίχουλα... μπροστά στο εύρος του τραπεζικού του λογαριασμού. Θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 162 ευρώ ενώ του αφαιρέθηκαν και 6 βαθμοί από το δίπλωμα οδήγησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση