GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MΗΝΥΣΗ ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ (ΦΩΤΟ)

Για βιαιοπραγία και απόπειρα κλοπής κατηγορεί πασίγνωστο τραγουδιστή ένας παπαράτσι. Μάλιστα, ο φωτογράφος κατέθεσε μήνυση για το θέμα κα...

Για βιαιοπραγία και απόπειρα κλοπής κατηγορεί πασίγνωστο τραγουδιστή ένας παπαράτσι. Μάλιστα, ο φωτογράφος κατέθεσε μήνυση για το θέμα και έτσι ο σταρ θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο λόγος για τον Κάνιε Γουέστ ο οποίος είχε έρθει στα χέρια με έναν παπαράτσι τον περασμένο Ιούλιο. Ολα ξεκίνησαν όταν ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν εκνευρίστηκε από το... κυνηγητό με αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με τον φωτογράφο που τον ακολουθούσε κατά πόδας.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής επιχείρησε να πάρει τη φωτογραφική μηχανή από τον παπαράτσι με αποτέλεσμα τώρα να αντιμετωπίζει και το σχετικό αδίκημα.

Ο καβγάς μεταξύ Κάνιες Γουέστ παπαράτσι κατεγράφη από άλλο φωτογράφο που βρισκόταν στο σημείο και δυστυχώς για τον τραγουδιστή αυτές οι εικόνες θα χρησιμοποιηθούν ως πειστήριο για την ενοχή του από τον παπαράτσι στις δικαστικές αίθουσες.

uf

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση