GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φασίστας δε θα γίνω 100 Κασιδιάρηδες να έχω απέναντι»

Κανέλλη: Χειρότερο πράγμα από το να μοιάσεις στο τέρας επειδή εξοικειώνεσαι δεν υπάρχει Στο επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη το οποίο αποκ...

Κανέλλη: Χειρότερο πράγμα από το να μοιάσεις στο τέρας επειδή εξοικειώνεσαι δεν υπάρχει
Στο επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη το οποίο αποκάλεσε «έγκλημα» αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στην τηλεοπτική συνέντευξή της στον Νίκο Μουτσινά και τη νέα του εκπομπή στον ALPHA.
Όπως αποκάλυψε, μετά το χαστούκι «είχε 20 μέρες μελανιά». «Αν δεν είχα βγάλει λίγο άμυνα με αγκώνα... Συγκρατήθηκα γιατί σιχαίνομαι την εικόνα που θα του έμοιαζε» είπε και πρόσθεσε: «Χειρότερο πράγμα από το να μοιάσεις στο τέρας επειδή εξοικειώνεσαι δεν υπάρχει. Φασίστας δεν θα γίνω 100 Κασιδιάρηδες να έχω απέναντι».

Παράλληλα σχολίασε και την ελληνική τηλεόραση: «Η τηλεόραση έχει λαϊκίσει και έχει φτηνύνει. Έχει πολύ μουσταλευριά δεν έχει κρασί!».

Για τα πρωινά: «Είναι χάλι. Είναι σαν τα εν οίκω, εν δήμω. Είναι χάλι σαν αντίληψη. Δεν το αντέχω. Όλοι να γκρινιάζουν για μια σειρά από πράγματα. Έχω τον Μιχαλολιάκο και την Ζαρούλια στη Βουλή. Κάνει κακό στους ίδιους και τηλεοπτικά... Η οικειότητα που έχεις με κάποιον, δεν είναι καλό πράγμα στην τηλεόραση..."Το μυστικό της τηλεόρασης είναι ένα. Αυτό που το κοινό το αντιλαμβάνεται αμέσως. Πρέπει να είσαι ίδιος πίσω από το γυαλί και μπροστά από το γυαλί. Ακόμα και αν είναι ρόλος. Βλέπω στο youtube σε διάφορα βίντεο, μια αισθητική που δεν βλέπω στην τηλεόραση».

9 σχόλια

  1. Όπως το χαράτσι στη ΔΕΗ έφερε την διάλυση και συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά του 6%, έτσι τώρα ο Ενιαίος φόρος ακινήτων σε συνδυασμό με τους 5 φόρους στα ακίνητα οδηγεί τη ΝΔ σε ποσοστά ΠΟΛ.ΑΝ. Σύντομα θα βρεθεί πολύ κάτω από το 15%, όσο έρχονται τα νέα ραβασάκια του αρχιδημευτή της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων κ. Στουρνάρα, ενώ το ΠΑΣΟΚ οδεύει σταθερά κάτω από το 3% ! Κανένας πολίτης αυτής της χώρας δεν μπορεί να ανήκει πλέον σε αυτούς που του κλέβουν την περιουσία των προγόνων του, και βάζουν φόρους όπως στη Τουρκοκρατία ! Κάτω τα χέρια από την ιδιωτική ακίνητη περιουσία των Ελλήνων ! Κάτω οι φόροι ! Αυτός είναι ο φιλελευθερισμός και η σοσιαλδημοκρατία ; Η "δημοκρατία" του 5% και των τοκογλύφων ! Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας, θέλουμε πίσω την περιουσία των παππούδων μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Κανέλλη μου δεν χρειάζεται να μας διαβεβαιώνεις ότι δεν θα γίνεις ποτέ φασίστας. Εϊσαι ήδη κάτι χειρότερο: Κομμουνιστής! Δηλαδή τι είσαι; Αυτός που η ιδεολογία του είναι ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ και πρεσβεύει (δήθεν για το καλό της κοινωνίας) τον περισορισμό του μεγαλύτερου ανθρώπινου αγαθού, δηλαδή της Ελευερίας
    Θα δεχόμουν ευχαρίστως τον κοινοτισμό που πρεσβεύεις αν βασιζόταν στο «ει τις θέλει» και όχι στη Σταλινική βία που σε τίποτα δεν διαφέρει από τη βία του Χίτλερ. Μην κοιτάς που η Αριστερή προπαγάνδα κατάφερε τις τελευταίες δεκαετίες και παγίωσε στην Ελλάδα την άποψη ότι αριστερός ίσον προοδευτικός. Σήμερα βλέπουμε πού οδήγησε ο άκρατος αριστερός συνδικαλισμός σας.που αποδείχτηκε ακόμα χειρότερος για την Ελλάδα από τη χούντα του Παπαδόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να συμπληρώσω και κάτι άλλο. Προσωπικά πιστεύω πως καλά σου έκανε ο Κασιδιάρης. Αν ποτέ μπορούσες να συνειδητοποιήσεις πόση βία έχεις ασκήσει με τις φωνές σου και τον τρόπο που εννοείς τη συζήτηση, θα καταλάβαινες ότι ουσιαστικά σε αντιμετώπισε πολύ ευγενικά. Νομίζω ότι είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι η βία δεν ασκείται μόνο με τα χέρια (αυτή συχνά είναι η πιο ανώδυνη) Βία ασκείται και με τα λόγια και με πολλούς άλλους τρόπους, Οπότε μην παραπονιέσαι. Απλά βρέθηκε ένας και σε έβαλε στη θέση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΕΚΑΛΗ.ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟ 1992 ΓΙΑ 1 ΔΙΣ 700ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΠΕΗΚΑ. ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 902 ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ .ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΣΙΤΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λες μωρη αρχοντορουφιανα;
    ΕΣΥ δε σηκωσες το χερι σου με την εφημεριδα
    να τον ... κτυπησεις;!

    Τι ηθελες να κανει;
    Να κατσει να φαει τις κομμουνιστικες σου φαπες;
    ουστ, σουργελο


    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Λιάνα η “ παλιό-κο-μουνα ” έχει συνηθίσει να πουλάει ψευτομαγκιές στην τηλεόραση όταν έχει απέναντί της φλώρους , φούστιδες, μπουμπούκους και ντιντήδες …

    Αν δεν τον έβριζε τον Κασιδιάρη και δεν τον χτύπαγε με τον Ριζοσπάστη , δεν θα είχε φάει τις σφαλιάρες της.

    Αν υπάρχει ένας Έλληνας η Ελληνίδα που δεν ταυτίστηκε με τις Κασιδοσφαλιάρες στην γριά πλακό-μούνα θα πρέπει να είναι λοβοτομημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ, ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΟΥ! Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΥΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ, ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΓΑΡΟΥΦΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ 11:01:00 Μ.Μ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΟΙ ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;
    ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" (ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ... ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ ΜΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ" ΑΛΛΑ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ;!

    Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"; ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ή ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση