GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Αστυνομικοί σκότωσαν 13χρονο στην Καλιφόρνια επειδή είχε... ψεύτικο όπλο

Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε ένας 13χρονος στη Σάντα Ρόζα της Καλιφόρνια, επειδή δεν κατέβασε το -ψεύτικο- όπλο που κρατούσε στις δια...

Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε ένας 13χρονος στη Σάντα Ρόζα της Καλιφόρνια, επειδή δεν κατέβασε το -ψεύτικο- όπλο που κρατούσε στις διαταγές των αστυνομικών, που πίστευαν πως ήταν αληθινό.
Ο θανάσιμος πυροβολισμός του νεαρού έρχεται μία ημέρα μετά το μακελειό σε γυμνάσιο στη Νεβάδα, όπου ένας δωδεκάχρονος άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν καθηγητή και τραυματίζοντας άλλους δύο μαθητές πριν αυτοκτονήσει.
Η αστυνομία δεν κατονόμασε το θύμα, αλλά ο πατέρας έδωσε τα στοιχεία του.
Πρόκειται για τον 13χρονο Άντι Λόπεζ, ο οποίος πήγαινε στο σπίτι φίλου του με το παιχνίδι-όπλο που είχε μείνει στο σπίτι των Λόπεζ το Σαββατοκύριακο.
Τον 13χρονο σταμάτησαν δύο βοηθοί σερίφη και τον πυροβόλησαν επειδή τους φάνηκε ότι το όπλο ήταν αληθινό. Οι δύο βοηθοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε έρευνα.
Ο σερίφης Στιβ Φρέιτας, χαρακτήρισε τραγωδία το περιστατικό και δεσμεύτηκε πως η έρευνα θα είναι ενδελεχής και διαφανής.

www.inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση