GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φήμες πως κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου

Είναι γεγονός ότι όλοι μας γνωρίζουμε μέχρι κεραίας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενο Google Nexus 5 και το μεγάλο ερώτημα που πλ...

Είναι γεγονός ότι όλοι μας γνωρίζουμε μέχρι κεραίας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενο Google Nexus 5 και το μεγάλο ερώτημα που πλανάται είναι, πότε επιτέλους θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό.
Μια νέα διαρροή λοιπόν με προέλευση το @evleaks και συγκεκριμένα ένα μήνυμα στον λογαριασμό του evleaks στο twitter.
H συγκεκριμένη ανάρτηση δείχνει την μπροστινή και την πίσω όψη της συσκευής ενός Nexus 5 γράφοντας αινιγματικά: «σε λευκό, 1/11».
Eίναι η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας της συσκευής; Πολύ πιθανόν. Εξάλλου η πρόσφατη guest εμφάνιση του smartphone στο Google Play ενισχύει την πεποίθηση ότι η κυκλοφορία είναι θέμα ημερών και ότι η Google έχει το Nexus σε stand by για να το λανσάρει στην αγορά.
Μια άλλη σκέψη που ενισχύει το παραπάνω είναι ότι την ερχόμενη Τρίτη θα είναι η επέτειος από την περσινή ανακοίνωση για τα Nexus 4 και Nexus 10. Θα μπορούσε λοιπόν να ανακοινωθεί νωρίτερα και να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου ή να ανακοινωθεί απλώς την 1η Νοεμβρίου.
Όπως και να έχει η εβδομάδα που ξεκίνησε θα μας φέρει κάποια είδηση σχετικά με το Nexus 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση