GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Συνελήφθη 36χρονος που είχε διαρρήξει δεκάδες αυτοκίνητα

Για πλαστά έγγραφα συνελήφθη, αλλά η αστυνομική έρευνα κατέδειξε πως είχε ρημάξει στις κλοπές δεκάδες αυτοκίνητα στο Ηράκλειο. Ο λό...


Για πλαστά έγγραφα συνελήφθη, αλλά η αστυνομική έρευνα κατέδειξε πως είχε ρημάξει στις κλοπές δεκάδες αυτοκίνητα στο Ηράκλειο.
Ο λόγος για έναν 36χρονο Αλγερινό, ο οποίος έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, όταν...

στην διάρκεια ελέγχου έδειξε στους αστυνομικούς πλαστά έγγραφα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 36χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Τέσσερις (4) φωτογραφικές μηχανές.
• Μία (1) συσκευή αναπαραγωγής ήχου.
• Ένα (1) ρολόι χειρός.
• Δύο (2) δερμάτινα πορτοφόλια.
• Ένα (1) κινητό τηλέφωνο, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επιπλέον, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας και προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 36χρονος μαζί με ακόμη ένα (1) άγνωστο άτομο, το οποίο αναζητείται, κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Μάιο του 2013 έως αρχές μηνός Οκτωβρίου 2013, διέπραξαν από κοινού, περισσότερες από πενήντα (50) κλοπές – διαρρήξεις από οχήματα, στην πόλη του Ηρακλείου, αφαιρώντας πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών (φωτογραφικές μηχανές, ραδιοκασετόφωνα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, GPS, i pad) η αξία των οποίων υπερβαίνει τις δεκατρείς χιλιάδες (13.000) ευρώ καθώς και χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες των παθόντων.

Έρευνες διεξάγονται για την ανεύρεση και τον εντοπισμό του συνεργού του 36χρονου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία,για πλαστογραφία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση