GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 41% των σιτιζόμενων απ'το ΚΥΑΔΑ προσήλθε στα συσσίτια τους τελευταίους 6 μήνες, επί success story

Την πρώτη μεγάλη κοινωνική έρευνα για τις ευπαθείς ομάδες στην Αθήνα, καθώς και τις πρωτοβουλίες του δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση...

Την πρώτη μεγάλη κοινωνική έρευνα για τις ευπαθείς ομάδες στην Αθήνα, καθώς και τις πρωτοβουλίες του δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού παρουσίασαν ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης και η διοίκηση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Αναφερόμενος στα στοιχεία της έρευνας, ο δήμαρχος Αθηναίων επεσήμανε ότι στους άστεγους το 77% είναι άντρες, επί του συνόλου το 54% έλληνες και το 46% αλλοδαποί, το 24% δεν έχει οικογένεια, το 61% είναι ουσιοεξαρτώμενοι, ενώ το 76% είναι μεταξύ 26 και 55 ετών.

Σε ότι αφορά τα στοιχεία που προκύπτουν από τα συσσίτια που προσφέρει το ΚΥΑΔΑ, το 73% από τους Έλληνες σιτιζόμενους είναι άνεργοι περίπου 2 χρόνια, το 41% προσήλθε στο συσσίτιο τους τελευταίους 6 μήνες, το 46% είναι μεταξύ 36 και 55 ετών, το 50% είναι άγαμοι, το 7,5% έχει τίτλο ανώτατης εκπαίδευσης και το 0,7% μεταπτυχιακό.

Πηγή: Δήμος Αθηναίων

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση