GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιφέρεια Αττικής: Αθώωση των 4 υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής που είχαν τεθεί σε αργία

Επανήλθαν στην υπηρεσία μετά την αθωωτική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, 4 υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερεια...

Επανήλθαν στην υπηρεσία μετά την αθωωτική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, 4 υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής που είχαν τεθεί σε αργία, κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος.

Υπενθυμίζεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποτελείται από Δικαστή ως Πρόεδρο, έναν δικαστικό αντιπρόσωπο από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και έναν Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο δεν συμμετέχει υπάλληλος ή εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:

«Η απομάκρυνση από τις τάξεις του Δημοσίου Τομέα των ατόμων που αποδεδειγμένα δεν τιμούν το αξίωμα του Δημοσίου Λειτουργού πρέπει να γίνεται άμεσα. Η κοινωνία δεν αντέχει να βλέπει επίορκους να συνεχίζουν κανονικά να δουλεύουν χωρίς επιπτώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιδοθούμε σε ένα κυνήγι μαγισσών και με την απειλή της απόλυσης να τρομοκρατούμε δημοσίους υπαλλήλους. Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στη γρήγορη και αποδεδειγμένη απονομή δικαιοσύνης από τη μία, και τη διασφάλιση της αμεροληψίας και της ασφάλειας των υπαλλήλων ότι δεν θα διωχθούν ή θα απολυθούν, με βάση αστήριχτες και ψευδείς καταγγελίες. Το τεκμήριο αθωότητας είναι ιερό και είναι κατάκτηση του Πολιτισμού μας. Όχι στην ανθρωποφαγία που υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση