GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ!

Ένας χρόνος φαγούρας με την ερωτική τριλογία 50 Αποχρώσεις του Γκρι.. Γιατί περί φαγούρας πρόκειται  και συγκεκριμένα στο γυναικείο πληθ...

Ένας χρόνος φαγούρας με την ερωτική τριλογία 50 Αποχρώσεις του Γκρι..


Γιατί περί φαγούρας πρόκειται και συγκεκριμένα στο γυναικείο πληθυσμό. Μια τριλογία που έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ερωτικές σχέσεις. Ένας πρωταγωνιστής ο «ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα» μια ιστορία όνειρο για κάθε μια από μας.

Τα αποτελέσματα αυτού;


Κάποιες παίρνουν διαζύγιο ενώ κάποιες άλλες καταλήγουν στο νοσοκομείο παρέα με το σύντροφό τους επιχειρώντας να δοκιμάσουν αυτά που διάβασαν.


Εμ.. καλές μου θέλει εξάσκηση το χόμπι!
Μέχρι και κρασί λέει πήρε το όνομα της τριλογίας ενώ ετοιμάζουν να βγάλουν στο εμπόριο τα εσώρουχα που περιγράφονται σε αυτή!
Και ενώ διαδραματίζονται όλα τα παραπάνω οι συντελεστές δεν δείχνουν έλεος και ετοιμάζουνε την ταινία. Αν δεν φτάσουν το γυναικείο φύλο να πηδά απ 'τις ταράτσες δε θα ησυχάσουν..



Το αρχικό cast δεν ικανοποίησε μεγάλο μέρος των Fan οι οποίες ήθελαν ως διακαώς τον Matt Bomer

στη θέση του πρωταγωνιστή και την Alexis Bledel στη θέση της πρωταγωνίστριας αλλά οι υπεύθυνοι είχαν άλλα σχέδια βάζοντας στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Charlie Hunnam και την Dakota Johnson αντίστοιχα.


Και σιγά που θα το δεχόντουσαν τα κορίτσια μας ήσυχα και χωρίς αντιδράσεις..

Σε χρόνο ρεκόρ μαζέψανε σχεδόν 87.000 υπογραφές για να διώξουν τον πρωταγωνιστή.
Και δεν το λέω μεταφορικά..
 Μη νομίζετε ότι διώχνουν μόνο ανεπιθύμητους κατοίκους από σπίτια.. Τώρα διώχνουν και πρωταγωνιστές..
Έξαλλες δημιούργησαν λογαριασμό σε επίσημη ιστοσελίδα ερευνών για να καταφέρουν να τις μαζέψουν και μάλλον τα κατάφεραν.


Surprise!


Πριν από λίγη ώρα η επίσημη σελίδα της ταινίας 50 Αποχρώσεις του Γκρι στα Social Media ανακοίνωσε την αποχώρηση του πρωταγωνιστή και ο λόγος αυτού οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού Charlie Hunnam που δεν του επιτρέπουν να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ταινίας.


Τώρα αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε..


Η ουσία είναι μία κορίτσια «τα καταφέραμε»
Ο Matt Bomer ξανά είναι ένας από τους επικρατέστερους για το ρόλο!


apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση